52 WNPC - 28. azték

Mostanában nagyon oda vagyok az azték mintás cuccokért, szóval már nagyon vártam ezt a témát a kihívásban. Viszont nagyon sokat gondolkodtam milyen is legyen pontosan a minta. Aztán megláttam ezt a manit, és egyből tudtam, hogy ő lesz a tuti befutó. Nem sokmindenen változtattam, egy kicsit a színeken és egy picit a mintán. Nagyon szeretem mostanában a pasztell színeket, ezért nem volt kérdéses, hogy azokat fogok használni a festéshez, méghozzá az Avon pastel pinkjét, a Moyra 27-et, az Astor flashin studio 240 yellow buttercupot és az essence cute as hell 04 date me!-t. Rettentően büszke vagyok magamra, mert a képeken a jobb kezemet láthatjátok (bár szinte mindig azt fotózom) és azon is tökéletes lett ez a finom kis minta.




Szeretitek az azték mintát?



Megjegyzések

  1. Nem szeretem az Azték mintát, de ez szép lett. :)

    VálaszTörlés
  2. egyik kedvenc azték manim lett ez! <3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép. Az ilyen részletes minták esetében én mindig azok agyalok, hogy ha pl. jobb kezes vagy hogyan tudod a jobb kezedet is ilyen szépen kifesteni a "gyengébbik" kezeddel?! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm lányok! =)
    Niki, akkor külön örömmel telt el, hogy az ez tetszik. =)
    M., köszönöm! :$
    Yndre sok gyakorlás kérdése. (Én kb 13 éve festem a körmöm. :D) De mostanában például a körömfestés már majdhogynem jobban megy a bal kezemmel, mint a jobbal. :D Pedig jobb kezes vagyok (a legtöbb dologban). =)

    VálaszTörlés
  5. Imádom az azték mintát. Van egy hasonló mintás ruhám, meg egy tollas fülbevalóm, ha ezek vannak rajtam parádés jó kedvem van. De ehhez a manikűrhöz nem lenne türelmem. :) Nagyon klassz lett.

    VálaszTörlés
  6. nagyon szép lett,annyira jók ezek a színek együtt :)

    VálaszTörlés
  7. nagyon jó lett!! ügyes vagy!!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szeretem az ilyen indiános , azték mintás dolgokat! Ez a manikűr is nagyon tetszik! Ha megnőtt a körmöm biztos megfestem a körmömre! :))

    VálaszTörlés
  9. Iiiimádom az azték mintát, függője lettem ennek a trendnek, nagyon bejön a vele készült manikűröd! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  10. Szuper lett, ügyes vagy (mondjuk ezt már tudtuk eddig is) :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szupi lett!
    Szép színes,nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon ügyes vagy, ez csodaszép lett!

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm lányok! :$ Nem si gondoltam, hogy ekkora sikerlt fog aratni ez a mani. =)
    Mesi, azt elhiszem, hogy abban jól érzed magad. :D Nekem egyelőre még nincs semmi ilyen cuccom, de egy gyöngyös fülbevalón már elkezdtem törni a fejem, hogy kellene csinálni. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése