essence colour 3 shopping trip in soho

Az essence akció során beruháztam három colour 3 lakkra is, ebből az egyik a shopping trip in soho. Mivel az egyik kedvenc színem a pink, így nem tudtam otthagyni ezt a palackba zárt rózsaszín mámort. Mind  a két lakk nagyon tetszik. Bár önmagában a fedőlakkot biztos nem fogom használni.
Az üvegcsék 4 ml lakkot tartalmaznak, az ecset se nem túl vastag vagy vékony, könnyű vele dolgozni.


Először lássuk a shopping trip in soho nevű pink csodát. A lakk ici-pici csillámokat tartalmaz az üvegben, viszont a körömre felkenve ezek teljesen elvesznek, így már csak egy krém finisű pink lakkot kapunk. Ami nekem még így is nagyon tetszik. egy rétegben is tökéletes a fedése, száradási ideje átlagosnak mondható.







A fedőlakk a party all night long nevet kapta. Sötétebb pink gyenge fedésű lakkban találunk különféle alakú pelyheket. Felkenve is szépen érvényesülnek a csillámok, és tovább mélyítik az alaplakk színét. Egy rétegben használtam ezt is, és szintén átlagos idő alatt száradt meg.






Engem teljes mértékeben meggyőzött ez a lakkduó. Oda vagyok mind  a két színért, főleg együtt. Remélem a többi colour 3 lakk is ilyen szépen fog muzsikálni, mint ez. =)

Nektek megvan ez a lakk? Milyen colour 3 lakkotok van?

Megjegyzések

  1. Kellemes szinük van :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki, fedőlakkal és anélkül is! : ) Jók ezek a colour 3 lakkok! Főleg most így akciósan ennyi pénzért! :)

    VálaszTörlés
  3. hajj.. ez nagyon szép *-*
    az a baj ezzel a nagy akcióval, hogy utána egyből jönnek az újak és nem tudom, hogy inkább ezeket vegyem meg vagy az újakat.. :(

    VálaszTörlés
  4. Hát igen nagy dilemma. =) Na de ennyiért... :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem is megvan,de majd szerintem nyárra fogom tartogatni.:)Nagyon tetszik jól néz ki külön is az alap meg együtt is a fedővel.

    VálaszTörlés
  6. Köszi Manna! :$
    Angel, valószínűleg én is többet fogom használni nyáron. <3 De muszáj volt kipróbálnom, erre voltam legkíváncsibb a három lakk közül. :D

    VálaszTörlés
  7. Uhh ez az én lakkom nagyon tetszik!! én is szemeztem már sokat vele a rossmanba is de nem vettem meg sose :) kár :(

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése