52 WNPC - 3. paca

Elérkezett a 52 hetes kihívás 3. heti témája, vagyis a paca. Több technikai megoldással is elkészíthetjük ezt a manikűrt, én a szívószálas változat mellett döntöttem. Ez volt a legegyszerűbb, de nem éppen a legtisztább megoldás, viszont jó móka. =) 


Először egy réteg alap lakkal kezdtem, majd erre jött két rétegben az alapszín. Én egy halvány rózsaszínt választottam, az essence XXL shine 71 wanna kiss? árnyalatát. Majd elkezdtem a pacázást, miután kopogósra száradt a lakk. Egy papírlapra pöttyintettem a lakkokból, és mivel kisebb packákat szerettem volna, ezért egy üres tollbetét segítségével fújtam rá a lakkot a körmömre, és nem szívószállal. Amikor megszáradtak a packák felvittem a fedőlakkot.

Manikűr a bal kezemen:Manikűr a jobb kezemen:Kicsit tartottam tőle, hogy a pacák nem fognak rendesen megszáradni, mivel elég vastag rétegben került a lakk körmömre, de egész szépen megszáradtak. Viszont a fedőlakkal sem sikerült őket egy szintbe hozni, így kicsit 3D-s lett a végeredmény. Ennek ellenére nekem tetszik, és nyáron biztos kipróbálom újra ezt a technikát.

A használt lakkok:

Ti próbáltátok már ezt a technikát?A kódokat ITT találjátok.

A tovább gomb után megnézhetitek a videót, ami alapján készült a manikűr, és még további 3 tippet pacás körmöm készítésére.


Ami alapján én dolgoztam, Jazzynail videója:Cutepolish változata fogpiszkálóvalrobinmosesnailart változata ecsettel:És a legszöszmötölősebb, de cserébe legszebb megvalósítás szintén robintól:
5 megjegyzés:

 1. nagyon jó színei vannak. *-*
  egyébként nekem is 3D-s lett kicsit, azt hittem sosem fognak megszáradni. :D kicsit rásegítettem a ventilátorral. :DDDD

  VálaszTörlés
 2. aztaaa. nagyon szép lett :)
  Linkelem is ki a posztodat hozzám :)

  VálaszTörlés
 3. Huuuu nagyon tetszik!!! Ki kell próbálnom :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com