Avon Magic Effect Cosmic lakkok

Végre hozzánk is behozták az Avon Magic effect Cosmic kollekcióját, amit én már nagyon rég vártam, mert külföldi blogokon, mert hónapokkal ezelőtt, de lehet több mint éve feltűntek már ezek a holo szépségek. A novemberi katalógusban már elérhető a kollekció három lakkja, amiből én kettőt meg is rendeltem, mert teljesen elvarázsoltak. Azt viszont nem értem miért csak három szín ért el hozzánk, amikor 10 árnyalat kapható máshol, de talán majd később még jön a többi is. :)



Nincs nagy tapasztalatom holo lakkok terén, ugyanis nekem csak a Moyra Holo kollekciója van meg, de nagyon vágytam már valami sötétebb színre is, így nagyon örültem az eclipsnek. :) A lila aurora meg hát lila, és lila-rózsaszín lakkból sosem elég... :D Az áruk most a novemberi katalógusban akciósan 850 Ft, a decemberiben pedig 900 Ft lesz, aminek nagyon örültem, mert végre nem csillagászati összegért juthattam hozzá ilyen árnyalatú holo lakkokhoz. :)



A lakkokkal könnyű dolgozni, jó az állaguk, nem túl folyósak, de nem is túl sűrűek. Már egy rétegnem is szinte tökéletes a fedésük, de az intenzívebb hatás kedvéért én felkentem a második réteget is belőlük. Szép fényesre száradnak viszonylag gyorsan. Nem a legintenzívebb holo lakkokról van szó, de nekem pont ez a visszafogott csillogás tetszik bennük. Az igazi szépségüket természetesen napfényben mutatják meg, de az csak akkor volt, amikor megkaptam őket szerda reggel, azóta nem, így felkenve nem is tudtam megcsodálni milyen szépek napfényben.


Az eclipse fényviszonytól függőn hol kicsit zöldebb, hol kicsit kékebb oldalát mutatja, de alapvetően inkább zöldnek mondanám, egy csodaszép sötét méregzöldnek. Amikor felkentem másnap többször is azon kaptam magam, hogy bizonyos időközönként elbambulok, és nézegetem a körmömön ezt a szépséget. :D Igazán decens hatást kölcsönöz a körmöknek, és a rövid körömformán is remekül mutat, túl hosszú körmökön talán nekem még sok is lenne ez a sötét szín.




Az aurora pedig egy szép rózsaszínes lila árnyalat. Először csak ezt akartam megrendelni, mert hát ugye lila!, de aztán meggyőztem magam az eclipsről is, mert ahhoz még hasonlóm sincsen. És nagyon örülök, hogy végül az is a kosaramba került, mert az még jobban elvarázsolt valamiért. :3 Persze az aurora is belopta magát a szívembe a visszafogott kellemes kis királylányos színével.




Kicsit féltem tőle, hogy nem fog sokban különbözni a Moyra lila és rószaszín árnyalataitól, de itt a bizonyíték, hogy nem hasonlít teljes mértékben egyikre sem. A lilától rózsaszínebb, a rózsaszíntől lilább, a 43-as-tól pedig szintén határozottan lilább. :) Így nem volt pénzkidobás megvenni. :D De mondjuk különösebben indokolt sem volt, de arra számítottam jobban el fog ütni tőlük. :) Mindenesetre nem teljesen egyformák, így megnyugodott a lelkem. 


Nektek tetszik a kollekció? Tervezitek valamelyik lakkot megvenni?

Megjegyzések

  1. Szép ez a lila, de ahogy látom a Moyra 43 mellett, hát nekem az lényegesen jobban tetszik és az megvan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a lila-rózsaszín a gyengém, így mind a négy tetszik. :D De tényleg nem indokolt hogy mindegyik kellett volna... :) :$

      Törlés
  2. Nagyon szépek :) Jó neked, hogy alapból hosszabb a körömágyad, sokkal jobban mutat rajta :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése