Körmös technikák kihívás - 4. Dry / needle marble

A mai téma a dry marble vagy needle marble, szintén készíthető a körmökön vagy "matricásan". Én ezúttal a körmös verziót választottam. Az eredeti elképzelés teljesen más volt, de az istennek sem akart összejönni, legalább 3-4 fél manikűrt próbáltam meg, és legalább 20-szor mostam le, úgyhogy kellőképpen felidegesített... :D Aztán olyan mérges lettem, hogy elővettem 5 rózsaszínes-lilás Moyra lakkot és csak összekutyultam őket... A végeredmény ennek ellenére nagyon tetszett, nem is értem miért nem egyből ezzel kezdtem... :)







Készítettem videót is hogyan készült a manikűr, rendkívül egyszerű, bárki el tudja készíteni. :)



Azt hiszem a posztból egész egyértelműen látszik, hogy melyik a kedvenc színem és körömlakk márkám... :D ITT olvashattatok egy összefoglalót a birtokomban lévő Moyra lakkokról. Az új áldozatom nyomdalemez lesz, ha megérkezik végre a fodrászkellékese... :)

Szeretitek a Moyra lakkokat?



Megjegyzések

  1. Nagyon szép lett!! Előbb én is a matricás megoldásra gondoltam, de így talán még egyszerűbb is elkészíteni! (-:

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Úgy làtom sikerült elrontani az időzítést. :D Gyorsabb így szerintem, de kicsit màsabb a végeredmény. Meg nekem tartósabb is, mert a matrica hamar lepattog, mert vastag. :/

    VálaszTörlés
  3. Wááá, kedvenc technikám!
    Totál átéreztem az idegbajt, amit átéltél, miközben próbálkoztál. Ennek a technikának a sikerét olyan sok "együttható" momentum határozza meg, hogy bár abszolút szerelmem, mégis csak úgy fogok neki a mai napig, ha minden klappol, és ebbe beletartozik a csillagok szerencsés együttállása is! :D :D

    Nagyon szép lett a manikűröd, meseszépek ezek a színek együtt!

    Könnyebb egyébként úgy kialakítani a színforgatagot, ha az egyik, esetleg egy semleges alapszínt felviszed gazdagon, és erre nem a körömlakkok saját ecsetével, hanem vastag fejű pontozóval teszed a pöttyöket, mert így a lakkecsetek nem szennyeződnek, és a mennyiség is anélkül adagolható, hogy veszélybe kerüljön az oldalsó bőrredő.

    Úgy látom, hogy te a nehezebbik, veszélyesebb megoldást választottad, tiszteletreméltóan precíz végeredményedhez szívből gratulálok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!
      Hát te nagyon profi vagy ebben! Mindig csak ámulok és bámulok a manikűrökön...
      Először én is pontozóval próbálkoztam, amikor a negyedik koncepciót mostam már le, ami nem akart összejönni, akkor bedurciztam és csak ecsettel pacsmagoltam. :D

      Törlés
  4. Nekem is nagyon tetszik a végeredmény, és olyan szépen mutat a hosszú körmeiden!

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű lett, a márka és a szín is kedvenc nálam is. ^^

    VálaszTörlés
  6. Ki kell próbálnom! De jó, hogy működik Moyrával, nekem is egyik kedvenc márkám. Baromi jó lett a mani!!!

    VálaszTörlés
  7. De király lett, ezt nekem is ki kell próbálnom! :) Így videóról egyszerűnek tűnik, hááát majd meglátjuk "élőben". Nagyon mutatós lett a manid!

    VálaszTörlés
  8. nagyon szép lett, imádom ezeket a színeket. :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönet a videóért, lehet, hogy ki is próbálom nemsokára! Nagyon tetszik! :))

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép lett és illik hozzád :)

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm szépen lányok! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése