Golden Rose Jolly Jewels 106

Nemrégiben végre én is eljutottam a Nailland standjához, ami nagy örömmel töltött el. Előző nap persze kicsit szétnéztem a webshopjukban, hogy ne teljesen céltalanul induljak neki a vásárlásnak, de az az igazság, hogy nem sok mindenre jutottam, annyit tudtam, hogy a GR lakkokat fogom tüzetesebben megvizsgálni...

A következő képekért nem vállalok felelősséget, nagyon megszenvedtem ezzel a lakkal, mert a szokásos helyemen nem nagyon akartak jól sikerülni a képek, túl sok volt neki a fény, vagy nem tudom, talán a legelső kép lett a legjobb, azon látszik a legjobban a lényeg... De hoztam sok képet, hátha másnak más képen tetszik. Igazán egyik képpel sem vagyok megelégedve, mert úgy érzem egyik sem adja vissza igazán a lakk szépségét.


Amikor megláttam ezt a gyönyörűséget, az apró zöld és lila csillámaival egyből Ariel jutott eszembe... :) Színtelen alaplakkban találhatóak a zöld, arany(?) és lila színű pici glittereket, amikből annyi van, hogy jóformán több a lakkban a csillám, mint a lakk.Ennek köszönhetően két rétegben alap szín nélkül tökéletesen fed. A gyűrűs és középső ujjamon így láthatjátok, a kis ujjamon lila, a mutatón pedig zöld alapon egy rétegben. Én el sem tudom igazán dönteni melyik tetszik a legjobban, mert nem sok különbség van közöttük, a lila alap például annyira elveszlik a csillámok alatt, hogy nem is látszik, hogy ott van. A zöld alap valamivel jobban érvényesül, pedig igyekeztem ugyanannyi lakkot felvinni. Ha mégis választanom kellene a három verzió közül, akkor azt mondanám, hogy a lila alapon tetszik a legjobban, mert így is elég csillám kerül a körömre, de talán nem olyan hivalkodó, mint magában két rétegben.


Amikor az első réteget vittem fel a lakkból a körmeimre, akkor kicsit kétségbe estem, mert nem igazán sikerült egyenletesen eloszlatni a csillámokat, és nagyon sűrűnek a tűnt a lakk, viszont a második rétegnél, vagy amikor a színes alapra vittem fel, akkor már nem volt ezzel probléma szerencsére. Az ecsete átlagos, a lakk maga elég sűrű, és viszonylag gyorsan szárad. Az üvegcse közel 11 ml lakkot tartalmaz, az ára pedig 840 Ft.Összességében szerintem a lakk isteni! Nagyon el lett találva, ahogy a kollekció összes többi ilyen kategóriájú lakkja is. Gondolok itt az átlátszó alapban sok-sok glittert tartalmazó lakkokra. :) Alig várom, hogy másik két gyönyörűséget is kipróbáljam.

Szeretitek a Jolly Jewels lakkokat?

Megjegyzések

 1. wow nagyon szép kis színe van.
  én félek a nailland közelébe menni :D pedig legközelebb sort kerítek rá

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Szép színe van , nekem tetszik :)

  VálaszTörlés
 4. Imádom a csillámos lakkokat, ez is nagyon szép, de a lemosása felér egy tortúrával :P

  VálaszTörlés
 5. Nekem is ez a 106-os van meg, instant zöld-lila karácsony, valami fantasztikusan sűrű és gazdag ez a lakk! :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 6. Ez a színörvény így képen tetszik, jó így elnézegetni, de a körmeimre inkább másmilyen kombinációt képzelnék el belőle :)

  VálaszTörlés
 7. Tetszik :) Nem az én stilusom, de a te körmeiden nagyon jól mutat :)

  VálaszTörlés
 8. Nekem zöld alapon tetszik, és ha meglenne nekem biztos türkizzel és kékkel is hordanám :) Tényleg nagyon szép!

  VálaszTörlés
 9. Ez a lakk gyönyörű tetszik!!

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szép, felkerült a kívánságlistámra :D

  VálaszTörlés
 11. Örülök, hogy nem csak nekem jön be ez a szépség. :)

  VálaszTörlés
 12. Nagyon jó kis szivárványos színekben pompázó lakk!:)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése