LFP! 2. forduló - Disney

Az a megtiszteltetés ért, hogy a Lakkozz! Fotózz! Posztolj! 2. fordulójának házigazdája lehetek, a téma, amit kitaláltam erre az alkalomra, a Disney volt. :) Örömmel olvastam a felhívás posztnál minden újabb és újabb jelentkező kommentjét, nagyon örültem minden egyes új tagnak. Remélem a jövőben is legalább ennyire népszerű lesz a kezdeményezés... :)
Én az egyszerűség jegyében készítettem el a manikűröm, halvány francia alapra került a gyűrűs ujjamra pinkkel az ikonikus Disney kastély, a többi körmöre pedig pink-lila csillámos átmenet. Szerintem egész kis visszafogott manikűrtt hoztam össze, ami ugyanakkor mutatós is. :) Kíváncsian várom a többiek mit alkottak! :3Szeretitek a Disney meséket? Tetszik a kezdeményezés?


Megjegyzések

 1. Igazán ötletes és egyedi! :) Tetszetős! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép? A csillámos átmenet Aden No. 58? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Igen az, még csak így volt alkalmam kipróbálni, de így nagyon tetszik, nem tudom mi lesz, ha az egész körmömre felkenem! :D

   Törlés
  2. Pont tegnap festettem ki a körmeimet ezzel a lakkal ilyen átmenetesre :) Nagyon tetszik ez a lakk, de még egész körömre én sem próbáltam. :)

   Törlés
 3. Nem kérdés a "nagyon szép" hanem kijelentés :D

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is Disney kastélyt festettem!:D A tiédnek jobban tetszenek a színei!:) Bajban voltam az inkliz kóddal, de sikerült megoldani!:D

   Törlés
 5. Jól mutat ezzel a csillámmal. :) És igen, szeretem a Disney meséket. A régi sorikat, meg az egész estéseket is. A kezdeményezés is nagyon bejön.

  VálaszTörlés
 6. nagyon jó lett:) és igen, én nagyon élveztem ezt a kezdeményezést, sajnálom, hogy az első fordulóban nem tudtam részt venni...:)

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm lányok! Örülök, hogy tetszik a kezdeményezés! :) Figyeljétek Bella blogját a közeljövőben, mert kikerül az összesítő, és a kiderül az is, ki lesz a következő forduló házigazdája. :)

  VálaszTörlés
 8. annyira szép az összhatás! : )) nagyon jól mutat az egész mani!

  VálaszTörlés
 9. De szuper*-* x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 10. Nagyon tetszik ez a megvalósítás, egyszerű, de nagyszerű :-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése