Héköznapi körmös kihívás - szolid körmök

Gondolom elfordult már Veletek, hogy a blogra készült manikűr túl extravangáns, harsány vagy kihívó lett. Ezek a manik ugyan szuperül mutatnak itt az éterben, de a hétköznapokban nem biztos, hogy megállják a helyüket. Éppen ezért gondoltunk arra Angelel, hogy

elindítottunk egy kihívást, aminek az lenne a lényege, hogy hétköznap hordható szolid körmöket kell alkotni, minden héten egyet-egyet az alábbi témákban:A linkeket megtaláljátok mindkettőnknél a blogon.
Mindenkit szeretettel várunk!

A kihívás a 20. naptári héten kezdődik, ami a május 13-ai hetet jelenti.

Jelentkezni a posztok alatt tudtok.

Megjegyzések

 1. Én benne lennék ebben a dologban. :) Mikor kezdődne és mi lenne a menete? :)

  VálaszTörlés
 2. Örülök, hogy érdekel. =) 20. héttől kezdődne, ami május 13-ától van. A fentiek a heti állomások. Minden hétre 1-1 egyszerű hétköznapi manikűr a "feladat". Az nincs megszabva a héten melyik nap kell posztolni, amikor jólesik. Igazából ennyi. =)

  VálaszTörlés
 3. De jó ötlet :) Bár én általában olyat készítek, ami hétköznapi, nem vagyok még olyan ügyes, hogy extravagáns körmöket gyártsak :D
  Ilyenkor mindig úgy sajnálom, hogy színhiányom van.. :( :P Nagyon szeretnék csatlakozni, semmit nem ígérek, de hátha bele tudom szorítani az időmbe (a másik kihívásnak úgyis lassan vége).

  VálaszTörlés
 4. Hajrá ahjrá. =) Keverni mindig lehet színeket. =) Igen, én is pont ezért merek belevágni, mert a másik lassan letelik, abból már csak 1 manit kell elkészítenem, a többi készen van. =)

  VálaszTörlés
 5. Én is szivesen részt vennék :) Pont ma gondolkodtam azon, hogy általában megcsinálok 1-1 extrémebb vagy élénkebb körmöt és vasárnap este mosom le, és csinálok valami hétköznap is hordhatót. Mostanában már egyre inkább a hétköznapi körmökön gondolkodok én is :))

  VálaszTörlés
 6. Én is szeretnék jelentkezni ^^

  VálaszTörlés
 7. Már írtam Angel-hez hogy jelentkezem :)

  VálaszTörlés
 8. Oh de szuper! =) Örülök, hogy már ilyen sokan vagyunk. =)

  VálaszTörlés
 9. szia. én is szeretnék jelentkezni:) már van is egy csomó ötletem:)

  VálaszTörlés
 10. Hű, az a baj, hogy én IMÁDOM az extrább körmöket, bármilyen nap is van, szóval nem illek bele a játék feltételeibe azt hiszem :D

  VálaszTörlés
 11. Én is így voltam ezzel, amíg nem dolgoztam... :D De most már meg kell húznom egy határt mi az ami még belefér, és mi az ami már nem. :S Csak nem mehetek csillámpónis körmökkel dolgozni. :D

  VálaszTörlés
 12. Óóóóóóó énénisénis, én is szeretnék! :) Annyira jó ez a kihívás. :)

  VálaszTörlés
 13. Ennek nagyon örülök! =) Csak nyugodtan. =)

  VálaszTörlés
 14. Óóóó, na most sajnálom csak igazán, hogy nem vezetek blogot.:( Ezt a játékot nagyon-nagyon tudnám szeretni, és ötletek is jutottak eszembe bőven, a címeket olvasva. Remélem tervezel még ilyet későbbre is, (és hogy talán addigra elég bátor leszek egy bloghoz :D) Addig is éljenek a hétköznapi körmök!!:)

  VálaszTörlés
 15. Szerintem lesz még ilyen a későbbiekben, mert nagyon megszerettem ezt a kihívást. És akkor szeretettel várlak Téged is. ;)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése