SOS neszeszer

Kb két hete keresett fel az All in packaging csomagoló anyag webáruház, hogy lenne-e kedvem együttműködni velük, és kipróbálni pár terméküket. Természetesen igent mondtam a megkeresésre, és máris elkezdtem bújni a kozmetikai termékcsomagolás oldalt, hogy mit is válasszak aminek majd legnagyobb hasznát veszem a mindennapokban. Mindenféle csomagolást megtaláltok az oldalukon, különféle tubusokat, flakonokat, tégelyeket a legkülönfélébb kiszerelésekben ás kupakokkal (szórófejes, pumpás, sima stb.) párosítva. 


Végül arra jutottam, hogy a mini flakonok és tégelyek közül válogatok, és egy SOS kozmetikai csomagot állítok össze belőlük, mert ha van valamit amit rettenetesen utálok akkor az nehéz táska sok cuccal. Igyekszem mindig csak a legalapvetőbb dolgokat magammal vinni (szóval leginkább semmit :D), hogy ne kelljen feleslegesen több kilót magammal cipelni. Ehhez remekül jönnek a kis űrtartalmú flakonok és tégelyek, amelyek segítségével nem kell egy egész kézkrémet, parfümöt vagy körömlakklemosót magammal hurcolnom, hanem csak éppen annyit amennyire SOS szükségem lehet, ha épp úgy adódik. 



Az alábbi termékeket  választottam (balról jobbra, elölről hátrafelé haladva):

- 10 ml-es átlátszó tégely, amelybe Nivea krém került, ami mindig jól jön, főleg ilyen hideg, szeles időben.
rózsaszín macaron tégely rágóguminak, mert nagyobb zacskós csomagolású rágót szoktam venni, ami sok helyet foglalt eddig a táskámban
- 5 ml-es átlátszó parfümös üvegcse  parfümnek, így nem kell nagy 50-75 ml-es üveget magammal hordani.
30 ml-es átlátszó flakon sima kupakkal körömlakklemosónak. Na ez az amit midig eltervezek, hogy fogok magamnál tartani, de valahogy sosem jött eddig össze... Ezentúl viszont nincs kifogás, ennyi hely mindig kell, hogy legyen a táskámban.
50 ml-es átlátszó flakon disk top kupakkal kézkrémnek, ami szintén létszükséglet ilyen időben, pláne egy körmös blogger esetében. :D
- 10 ml-es lila parfümös adagoló testápoló olajspraynek, aminek télen nem sok létjogosultsága van, ha nem jár mezítláb az ember, de nyáron nagyon jól tud jönni ha lábnál, ö, akarom mondani kéznél van.
- 30 ml-es krémadagolós henger alakú flakon kézfertőtlenítőnek, amiből így szintén lehet nagyobb kiszerelést venni, és kisebb helyet foglal a táskában.
- és végül, de nem utolsó sorban egy pink-fekete csíkos kozmetikai táska, amibe ezek mind kényelmesen beleférnek.


Úgy érzem sikerült egy nagyon praktikus kis kozmetikai csomagot összeállítanom a lehető leghelytakarékosabb módon, ami egy kisebb női táskában is kényelmes elfér. Persze tudom lehet eleve kis kiszerelésű kozmetikumokat venni a drogériákban, de egyszerűen pofátlánságnak tartom, hogy némelyik jóformán ugyanannyiba kerül, mint a rendes kiszerelés, és nem is annyira kicsik mint ezek. :)

Nézzetek szét bátran az oldalon, mert biztos találtok ti is valami kedvetekre valót, ugyanis az árak és a szállítási költségek is nagyon kedvezőek.
Aki szeret kísérletezgetni házi kencékkel, annak egyenesen kötelező. Mindenféle tégelyt, flakont, tubust megtaláltok itt, ami csak eszetekbe juthat. :)

Ti milyen kozmetikumokat hordok magatokkal?

Megjegyzések

  1. Nem szeretek öntögetni, van mindenből kicsi kiszerelés. Lakklemosóból meg korongok. Parfümöt nem használok. Azt hiszem, nem én vagyok a célcsoport :)
    Ettől függetlenül praktikus.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése