Born Pretty Store zsákmány

 Ismét jó kis adag Born Pretty Store nyomdalemez gyűjt össze az utóbbi időben amit nem mutattam még nektek... És megérkezett a legutóbbi tesztcsomagom is, így itt az ideje egy kis zsákmányos posztnak. :) 


A legutóbbi teszt csomagomban az akkor megjelent 10 új kis kerek lemez volt, nem kis munka lesz mindet letesztelni, de igyekszem mihamarabb kipróbálni az összeset. :D Kíváncsi vagyok változott-e a minőségük, vagy csak az elnevezésben változtattak. :) 

INNEN tudjátok megrendelni a 10-es csomagot.


Az első lemezen egy nagy páva és egy egész körmöt betöltő rózsa kapott helyett, min a két minta nagyon izgalmasnak ígérkezik, és érdekes manikűröket lehet belőlük kihozni.INNEN tudjátok megrendelni.


A második lemezen különféle drágakövek és gyűrűk vannak, ékszermániások előnyben... :DINNEN tudjátok megrendelni.


A harmadik lemezen csipke ernyő, eső és virágok kaptak helyet.INNEN tudjátok megrendelni.


A negyedik lemez egy nagy álomfogó, amiből szép részleteket lehet kiragadni egy-egy manikűrhöz.INNEN tudjátok megrendelni.


A harmadik lemezen engem napraforgóra emlékeztető virágok vannak, egy őszies színű sárgás-barnás manikűrt tudok vele a leginkább elképzelni. :)INNEN tudjátok megrendelni.


A hatodik lemezen virágok, termések és kávészemek szerepelnek elég fura kis összevisszaságban, de jó részleteket lehet belőlük kiragadni szerintem.INNEN tudjátok megrendelni.


A hetedik lemez telis-tele van kis virágokkal, amivel egy nagyon színes nyári manikűrt tudok elképelni, egy virágos réttel. :) INNEN tudjátok megrendelni.


A nyolcadik lemezen mandalára emlékeztető kör alakú motívumok vannak, amikkel szintén valami nagyon színes manikűr jelenik meg a szemeim előtt.INNEN tudjátok megrendelni.


A kilencedik és a tizedik lemezen pedig jó kis őszi-téi pulcsiminták kaptak helyet... Most már nem lesz hiányom ilyen mintákból úgy érzem. :)INNEN tudjátok megrendelni.
INNEN tudjátok megrendelni.


Rendeltem kettőt az új négyzet alakú lemezek közül is, a BP -13-ason vagány koponyás és állat minták vannak. 

INNEN tudjátok megrendelni.A BP-X11-es lemezen pedig cuki macskás minták vannak, ugye értitek miért kellett megrendelnem. :D

INNEN tudjátok megrendelni.Általában mindig a legakciósabb lemezeket rendelem meg, így kerültek a kosaramba a következők is... :D

A BP-62-es lemezen cuki masnik vannak, kislányos rózsaszín manikűrökhöz tudnám őket leginkább elképzelni. :3

INNEN tudjátok megrendelni.


BP-64-es lemez különféle csillagos mintákkal lett ellátva, amikkel igazán cuki manikűröket lehet készíteni.

INNEN tudjátok megrendelni.


A BP-65-ös lemez virágmintákkal, színes vidám manikűrökhöz. 

INNEN tudjátok megrendelni.


 Természet ihlette a BP-46-os lemezt virágokkal, levelekkel, gombával.

INNEN tudjátok megrendelni.A BP-48-as lemezen csodaszép nonfiguratív tekergőző minták vannak, amik stamping decal-hoz kiválóak lesznek.

INNEN tudjátok megrendelni.


A BP-51-es lemez egyszerű kis vegyes felvágott. :D

INNEN tudjátok megrendelni.


A BP-54-es lemezen baglyocskák és virágok vannak. Azzal a középső virággal több mutatós manikűrt is láttam már, ezért döntöttem úgy kell nekem is.

INNEN tudjátok megrendelni.


A D14-es lemezzel már szemezek egy ideje, nagyon tetszenek ezek az ókosi egyiptomi hieroglifákra emlékeztető minták.

INNEN tudjátok megrendelni.


Rendeltem 6 különféle arany színű kagylós fém körömdíszt is, amikre már szintén régóta fentem a fogam. Mindig is tetszettek az ezekkel készült tenger ihlette manikűrök. :)

INNEN és INNEN tudjátok megrendelni őket.


ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.


Megtetszett nektek valamelyik lemez, megvan esetleg valamelyik?

2 megjegyzés:

  1. Az esernyős nagyon tetszik!! A 65-ös megvolt, de elajándékoztam, az alatta lévő meg a kedvencem, bár nekem a virágok tetszenek, mindig sárga közepet pöttyintek nekik. A 48-as is szép.
    Úgy vagyok a lemezekkel, hogy nekem ugyan töredéke van, mint neked, de nem használom ki őket, vagy lecsengett a nyomdázós mániám, öregszem vagy mi van.

    VálaszTörlés
  2. Nekem megvan a 65-ös, (ajándékba kaptam ❤ ) és a bal szélső minta nagyon jól néz ki több színből nyomdázva ❤ Nem semmi mennyiség, szívesen látnék egy kollekciós posztot 😍

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com