Moyra Coral Collection

Ismét alkalmam nyílt, hogy Moyra lakkokat tesztelhessek, amit ezúton is nagyon szépen köszönök a Moyra csapatának! Ezúttal a tavasz slágerét a Coral Kollekció három lakkját próbálhattam ki. 5 csodás korall árnyalatból választhattok, van köztük pinkesebb, narancsosabb és barackosabb árnyalat is. A csomagomban a 212 Salmon, 213 Hawaii és 2015 Fell Love árnyalatok lapultak, ezekről fogok most írni nektek.





A lakkok nem túl fényesre, inkább félmattra száradnak, ami nekem kifejezetten tetszik, de ha nem rajongtok  a mattabb finishért, akkor kenhettek rájuk fényes fedőlakkot. Nekem két közepes vastagságú réteg elég volt belőlük a tökéletes fedéshez, még a legvilágosabb árnyalat esetében is. Az állaguk egy picit sűrűbb szerintem a megszokottnál, de ez nem okoz gondot a felkenésnél, szépen terülnek, nem lesznek buborékosak és viszonylag gyorsan meg is száradnak. Alaplakkon, két rétegben láthatjátok őket a képeken. Fényes fedőlakkot csak a többszínű manikűrnél használtam.



A legvilágosabb árnyalat a három közül a 212-es Salmon, ez a legbarackosabb is, igazán üdítő friss tavaszi szín. Bármilyen alkalomra el tudom képzelni, hogy felkenjem.



A középső a 212-es Hawaii, ami egyben a legnarancsosabb, ez kicsit élénkebb, vibrálóbb a barackos Salmonnál. Ezt már inkább belevaló nyári színnek nevezném, ami szuperül fest a szép barna bőrhöz.



És azt hiszem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy az én kedvencem a kicsit pinkes beütésű 215-ös Feel love árnyalat. :) 2-3 napig viseltem a körmeimen, és ezidő alatt nem lett semmi baja. A barátnőm így fogalmazott amikor meglátta "Kiveried a szemem ezzel a neon színű lakkal." :D



Láthatjátok őket egymás mellett is felkenve fényes fedőlakkal. Szuperül mutatnak együtt is, nem csak külön-külön a kis, mutató és hüvelyk ujjamon a Feel love, a gyűrűsön a Salmon, a középsőn pedig a Hawaii árnyalatot láthatjátok. :)




Szeretitek a korall színű lakkokat?

Megjegyzések

  1. Ezek szerintem neonosak :), anyám megrendelte nekem a Starfish, Reef és Feel love árnyalatokat, nekem azok pinkesebbnek tűntek kép alapján vagy lazacosnak, fene tudja. Ezek is szépek, csak nekem túl narancsosak. A Feel love tetszik, az meglesz :)
    Nagyon tetszenek egymás mellé felkenve!

    VálaszTörlés
  2. Szia. Nagyon szépek a lakkok. A azt hiszem árulok el nagy titkot kimaradt a nem :) vagy valami.

    VálaszTörlés
  3. Engem főleg ezek a képek varázsoltak el, nagyon jó az összhang a kiegészítőkkel *-*

    VálaszTörlés
  4. Ez a kollekció most nem hozott lázba, mert nem igazán vagyok "lazacos-korallos". Viszont ha bekattanna valami motívum, amihez felhasználnám, akkor tuti ebből a szériából válogatnék, mert tényleg gyönyörűek, és a minőségről is jókat hallottam-láttam.
    Azt hiszem ezekhez a színekhez nekem vissza kéne utaznom az időben kb 20 évet :D
    Istenien állnak rajtad egyébként és a fotók is nagyon szépek, az első képnél, ahol fényes fedőlakkal fedve mutatod, no, ott azért bedobbant a szívem! :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne mondd, én sem vagyok sokkal fiatalabb és felkenem :) Valami trópusi manihoz? :)

      Törlés
  5. Szépségesek!
    Nagyon tetszenek ezek a színek, bár a körmeimen nem tudom túl gyakran elviselni az ennyire neonos színeket. A Salmont megvettem, erősen gondolkodom a Feel Love beszerzésén is :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép és ahogy már Instán is írtam, nagyon barnítanak. :D

    VálaszTörlés
  7. Uhh, imádom őket! Amúgy is nagyon bejön nekem a korall, a rúzsod is baromira tetszik!!! A lakkok közül a Salmon fogott meg leginkább, lehet hogy majd beszerzem :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése