Summer Time! - 4. Trópusi virágok

A kihívás következő témája a színes virágok. Nem sokat gondolkodtam a motívumon, egyértelmű volt, hogy a hibiszkuszos mintát választom az egyik L-es BPL lemezről. Az volt csak kérdéses milyen színeket használjak. Aztán kedden vettem egy szupi fekete virágmintás bikinit és egyből eldőlt a kérdés... Az a bikini felső inspirált a manikűr elkészítésénél. :)





A lemezt INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.


ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.


Szeretitek a Hawaii virágokat?



Megjegyzések

  1. Jaj, de jó! (-: És a bikinihez is tökéletesen passzol.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper lett! Tényleg sokszor előfordult mát,hogy hasonló manikűrben gondolkodtunk. Most is így van,én örülök neki.:)

    VálaszTörlés
  3. A tiéd is szuper jó lett! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon színes és nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  6. OMG! Ez nagyon szép :-)!!! Hogy csináltad? Tudnál írni róla egy step by step-et (még ha képek nélkül is..., csak lépésről lépésre mihez milyen színt használtál stb.)?! Én is meg akarom csinálni... Nit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      Bugyis matricás nyomdázós módszerrel készítettem a manikűrt. Ebben a vidóban megnézheted hogy készül ez a fajta matrica:
      https://www.youtube.com/watch?v=rtz8c5dHqkk
      Most először fehér alapot készítettem, bár igazából szerintem elég az alaplak is, mert teljesen ki van festve a matrica. :)
      Fekete Lora lakkal nyomdáztam az irattartó bugyira, és úgy töltöttem ki az inverz mintát színekkel.
      A legtöbb lakk már nem kapható, amiket használtam ezért árnyalat neveket nem írok, csak márkákat. Szerintem bármelyik mrákánál találsz hasonlókat, sima krém finishű lakkokról van szó.
      A virághoz egy régi korall színű Lovely lakkot használtam, ez került a virág közepére, egy pink Kallos pedig a szoirmok külső részére. A bibét pedig egy lila NYC vel színeztem ki.
      A levelek közepét egy menta essence lakkal színeztem, utána jött egy halvány zöld essence kívülre pedig egy pasztell sárga essence.
      És sorrendben is így színeztem a mintát. Ha időt akarsz spórolni, akkor nem mintánként, hanem színenként haladsz. :) Minden matricán előbb kiszínezed a virág közepét, majd a szélét és így tovább. Így nem kell folyton mosogatni az ecsetet. :)
      A folyamat többi részét pedig látod a videón. :)

      Törlés
    2. Köszi :-) Ki fogom próbálni! Nit

      Törlés
  7. Láttam már másik variációt Angelnél, szuper ez a minta, szépen kifestetted!!

    VálaszTörlés
  8. Csodaszép! Nagyon tetszik a színválasztás, jó kis inspiráció egy bikini! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép lett! Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése