Trónok Harca kihívás - 7. Tyrell ház

A hetedik ház a Tyrell ház, akiknek a zászlója zöld alapon arany rózsa. Ezúttal is a színek inspiráltak a manikűr elkészítésénél és zöld alapra nyomdáztam arannyal nonfiguratív mintákat. Nem igazán sikerült még eldöntenem, hogy szeretem-e ezt a házat, Margaery eddig egész szimpi, de mintha még a szeme sem állna jól, és eléggé szeret helyezkedni. Eddig a harmadik pasiját fogyasztja, az első kettő elhalálozott... Na mondjuk Jofferyért  nagy kár... :D
Az "indiai" stílusú Qgirl 028-as lemezt használtam ezúttal, amit a Born Pretty Store webáruháztól kaptam tesztelésre. Szép minták vannak a lemezen, azt hiszem nekem az a kettő a kedvencem, amit a körmeimen láthattok. A lemez tökéletesen működik, a mintákkal egyszerű dolgozni.


INNEN tudjátok megrendelni a lemezt, ha megtetszett.


ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.


Szeretitek a Tyrell házat?10 megjegyzés:

 1. Jó mintát találtál, nagyon tetszik a mani!!

  VálaszTörlés
 2. Tök jó a minta a gyűrűsujjadon, nagyon találó :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem nagyon tetszik a manikűr. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó ez a díszítés. :)

  VálaszTörlés
 5. szuper ez a minta és a manikűr is szép! :D

  VálaszTörlés
 6. Én bírom őket :) Amúgy a könyvben nem ilyen helyezkedő Margaery :D De a soriban valóban kicsit olyan, hogy a szeme sem áll jól :D A mani meg szép lett! :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com