Lovely Nude Nr6

Rózsaszín lakkokból nálam Dunát lehetne rekeszteni, de valahogy mindig bekúszik a kosaramba egy újabb és újabb... Így történt ez a múltkor is a Lovely 25%-os akciójakor. A Nude kollekció egyik cuki kis eper joghurt rózsaszín lakkja ejtette rabul a tekintetemet, és könyörgött, hogy hozzam haza. Örülök, hogy ennyire erősködött, mert előlépett a kedvenc halvány rózsaszín lakkommá. :3 Az állaga tökéletes, két rétegben fed, átlagos idő alatt megszárad, szép fényes marad... Kell ennél több egy halvány lakknál? Ugyan krém finishe van, de olyan mintha valamilyen ici pici rózsaszín szemcsék lennének benne, amiket nem nagyon tudok hova tenni, de nem zavarnak, sőt inkább tetszenek is. :)




Nagyon tetszik ez a kis rózsaszín lakk, bátran ajánlom bárkinek, aki egy jó eperjoghurt színű lakkra vágyik. :)

Szeretitek a Lovely lakkjait?

Megjegyzések

  1. Szép ez a lakk :) Pont azt néztem egyébként a képeken, hogy olyan, mintha tényleg szemcsés lenne, de jól néz ki.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, nekem is tetszik! Sajnos én mindig úgy járok az ilyen színekkel, hogy a körömvégek még a harmadik réteg után is átlátszanak. Én kedvelem ezt a márkát, olcsó, és jó minőség. Éppen ma vettem egy Baltic Sand lakkot, a Nr. 7-es viágoskéket. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Féltem tőle, hogy ez átlátszó lesz, de nagyon jó a fedése. :) Mondjuk az én körmöm egy jó ideje már rövidebb fazon, mint a tied. Így ez a probléma kevésbé jelentkezik. :)

      Törlés
  3. Nagyon szép, tetszik is, de szerintem csak máson. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, tényleg joghurtos :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép, az egyik testvére nekem is megvolt, szerettem is, csak sajnos az üveg felénél besűrűsödött. Most majd a GR WOW-ból akarok nude színeket próbálgatni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is van egy régebbi kiadás is, egy barnásabb, meg is nézem majd azzal miújság...

      Törlés
  6. Szép ez a nude lakk, tetszik :)

    VálaszTörlés
  7. Szép, visszafogott kis lakk :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése