Hét fő bűn kihívás - 4. Lustaság

Tudom, hogy  kicsit korábban van, mint kellene, de nekem nem jön ki túl jól a kihívás eredeti időpontja, mivel pont a ManiCute-al van egy napon. Ezért úgy döntöttem egy héttel eltolom az időpontokat, mert így kényelmesebb a kivitelezés. A mai téma a lustaság, amiről nekem egyből a meleg szőrös pulcsiban ágyban fetrengős hétvégék jutottak eszembe. Ezért egy szőrös pulcsis manikűrt készítettem plüsspor segítségével.




A manikűr elkészítése egyébként roppant egyszerű, csak ki kell festeni a plüssporhoz hasonló színű lakkal a körmöket, megvárni, hogy megszáradjon, majd egy réteg fedőlakkot húzni a körömre és szemöldökcsipesz segítségével felütögetni a port. (Vagy az ujjat beledugni a tégelybe, az hatásosabb). Kicsit megnyomkodni a port, hogy jól beletapadjon a körömlakkba, és a felesleges lesöpörni. nekem nem annyira nyerte el a tetszésemet ez a technika, kicsit idegesített, ezért nem is volt fent tovább egy napnál ez a manikűr a körmeimen. 


Próbáltátok már a plüss körmöket?



Megjegyzések

  1. Tök durván néz ki :) Elég fura lehet a tapintása, ezért nem biztos hogy tudnám hordani, de amúgy tetszik! Még nem csináltam ilyen manit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg elég furi a tapintása, kb, mint a barack héja. :D Engem azért zavar nagyon, mert rá kellett jönnöm, hogy evés közben/után ha valami rámegy az ujjamra akkor mint a rossz gyerek lenyalom róla. :D És ezzel a körömmel nagyon rossz érzés... :D Olyan, mintha plüssállatot szopogatnék. :D

      Törlés
    2. Hát ez nagyon cuki, iszonyú jót nevettem "Olyan mintha plüssállatot szopogatnék" :D :D :D Azért ezt asszem nem próbálbnám ki! Engem mondjuk az zavarna, hogy belehullik esetleg a kajába, amikor készítem az ételt, vagy ilyesmi. De a kinézete azért jó a maninak :)

      Törlés
  2. én ezt a fajta manit tuti folyamatosan tapiznám és kb 10 perc alatt tönkre tenném :D

    VálaszTörlés
  3. Nah, én is most fotóztam be a lustaságos manimat, ki tegyem én is előbb a posztot?
    Amúgy tök jó ez a bolyhos mani ezekkel a színekkel, tényleg olyan lustizós-fetrengős feelingje van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Akkor sikerült átadnom az életérzést. :D
      Ahogy gondolod. :) Nekem így kényelmesebb, jobban el vannak osztva a posztok. Így minden hétre 3 kihívás van, nem pedig egyik hétre 2, a másikra meg 4... :/

      Törlés
    2. Na akkor szolidaritásból kiteszem én is, bűnözzünk együtt ;) :))))) Nekem is most a hosszú hétvége miatt sikerült így.

      Törlés
  4. Ez baromi jó, a plüssállat-nyalogatáson meg felröhögtem :D Bírja a kézmosást is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Kézmosástól nem lesz baja. :) Ha jól belenyomkodta az ember a nedves lakkba és nem kapargatja, akkor nem lesz baja. :)

      Törlés
  5. Imádnivaló. :) Nekem azok a puha szőrös zoknik jutnak róla eszembe, pont ilyen színekben vettem párat télen. :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon aranyosak lettek, megsimizném! :D

    VálaszTörlés
  7. :) Nagyon cuki szőrös pulcsi. "Nyalogatnám!" :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó, és tetszik a lustaság ilyentén megközelítése is. :D Én kipróbálnám, szeretem az extrém dolgokat, főleg, ha visznylag tartós is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése