Trónok harca körmös kihívás Barbinál


Barbi szuper kihívást indít a héten, ami egy mostanában nagyon felkapott sorozatról a Trónok harcáról fog szólni, a kilenc állomáson kilenc ház jelenik majd meg, amiből inspirálódni kell majd a manikűr elkészítésénél. Barbi szuper összefoglalót is készített a házakhoz, hogy mi a címerük, jelmondatuk és egy pár mondatos jellemzést is írt róluk.

ITT megtaláljátok nála a kihívást.


Mivel nagyon szeretem a sorozatot én biztos részt veszek rajta. Már nagyon hiányzik, alig várom, hogy elkezdődjön az ötödik évad és végre nézhessük. :)

Szeretitek a trónok harcát?

7 megjegyzés:

 1. Egyetlen részt sem láttam belőle. :D Bár ezt ebben a pillanatban nem is bánom annyira, mert azt hiszem ebben a hónapban fullra vállaltam már magam körmös kihívásokkal - a kövi hónapban A tavasz színeire szeretnék csak koncentrálni meg persze a ManiCute-re. ;)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem én vagyok az egyetlen ember akinek fogalma sincs róla hogy miről szól ez a sorozat, de tényleg, egyáltalán nem tudom, pedig akkora hype van körülötte hogy az nem igaz! :) Valamit biztos jól csinálnak. Szóval én ezt most kihagyom, de kíváncsian fogom figyelni hogy mit alkottok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csatlakozom! :D
   Bár én alapvetően nem nézek semmi olyasmit amit túlhypeolnak. Max. évekkel később kezdek neki...

   Törlés
  2. Haha, akkor mégsem vagyok egyedül :) általában én is lemaradásban vagyok az ilyen túl népszerű dolgokkal, de aztán végül van ami tényleg jó és nagyon megtetszik, és utána alig várom a következő részeket!

   Törlés
  3. Mi ősszel kezdtük el nézni, szóval mi sem kapkodtuk el a dolgot. :D Viszont akkor az összes meglévő évadot végigtoltuk pár hét alatt. :D Ugyanez volt a Walking Deadel is. :D Nekem elég sok ilyen túlhypolt dolog maradt ki eddig az életemből... A Gyűrűk ura, a Mátrix, a Star Wars... De szerintem még sokáig sorolhatnám. :D

   Törlés
 3. Nna, kíváncsi leszek az alkotásokra, a Trónok harca nagyon bejön :)
  Nagyon jó ez az összefoglaló, így még nem is láttam egymás mellett. A facebookon van most játékuk, aki nézi a filmet és elmenne egy királyi hétvégére: http://bitly.com/TH5-jatek

  VálaszTörlés
 4. Hú nem is láttam, hogy írtál a kihívásról. De köszi a reklámot :)

  Már nagyon kiváncsi vagyok milyen Targaryenes manikűrt készítettél :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com