Essence The Gel nail polish - 13 Forgive me

A Cosmopolitán áprilisi számához kaptam ezt az essence körömlakkot. Ezúttal a travel sizehoz is adtak belőle, aminek nagyon örültem, mert én azt szoktam megvenni, Sőt még egy ELLE magazin is hozzá volt csomagolva a Cosmóhoz, így nem volt kérdéses, hogy meg kell vennem. Csak azt kellett eldöntenem, hogy a piros vagy a rózsaszín lakk mellett döntsek. Nem volt annyira nehéz ez a választás sem, és a cuki rózsaszín lakkos magazin csomag landolt a kosaramban... :)


A lakk színe igazán cuki közép rózsaszín, olyan igazi Barbie-s... Tökéletes kis tavaszi lakk, nekem nagyon megtetszett. Kedve lenne az embernek beleharapni, annyira finom kis szín. :D A lakk állaga nekem picit sűrű, és nem volt vele egyszerű dolgom, ki kellett tapasztalni, hogy hogy a legjobb felkenni. Bár ez a legtöbb lakkal szerintem így van. Ha túl vékony réteggel próbálkoztam, akkor nagyon egyenetlen lett a sűrűsége miatt, ha túl vastaggal akkor pedig elfolyt. Két közepes vastagságú rétegben viszont szép a végeredmény. A gel titulusnak eleget tesz, szép fényesre szárad, és tényleg úgy néz ki, mint egy gél lakk. :) Az ecsete a szokásos essence ecset, lekerített és vastag, amit én nagyon szeretek, mert megkönnyíti a lakkozást. :) Nem száradt meg túl gyorsan, de nem volt olyan vészes idő kivárni, míg mind a két réteg koppanós lesz. Gyorsszárító lakk biztos segít rajta, én most nem használtam.




Összességében nekem tetszik a lakk, az állagát meg lehet szokni 2 köröm után, a száradáson pedig segíthet a gyorsszárító fedőlakk. :) A színe miatt ezeket az apróságokat megbocsájtom neki. :)



Megvettétek valamelyik lakkot? :)

Megjegyzések

  1. Szia!:)
    Pont most tettem ki ezzel a lakkal bejegyzést, ha van kedved lesd meg! Én amúgy imádom a színét, de a másikra is kíváncsi vagyok!:*

    VálaszTörlés
  2. Mennyire gyönyörű*-* xx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Nem szeretem a rózsaszínt, de valamiért most szeretnék egy hasonló lakkot. Talán picit pasztellesebbet. Ennek szép színe van :) Mennyire tartós?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma kentem fel. :D De előtte két körmömön volt már 1,5-2 napig, addig nem lett semmi baja.

      Törlés
  4. Nagyon szép színe van! Nekem is aktuális volna valami szép, tavaszi rózsaszín. (-: Én azt akartam kérdezni, hogy jól működik-e a hozzátartozó alap- és fedőlakkok nélkül is..?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem volt problémám vele normál alap és fedőlakkal. :) Bár a tartósságról még nem tudok nyilatkozni. :)

      Törlés
  5. Szep! Nekem kisse malyvas beutesu. Vagy csak ugy tunik, de nem olyan? :) uzletekben sehol sem latta meg ebbol a tipusbol, en is szivesen beszereznem ezt a lakkot! Megprobalom Cosmoval egyutt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem inkább picit barackos/korallos. :) Elvileg március végén kerülnek ezek a lakkok a boltokba. :)

      Törlés
    2. Eloben te latod, en nem :) En csak iPaden keresztul nezegetem a fotokat :) Nekem igy teljesen olyan :)

      Törlés
  6. Tegnap írtam róla. Nekem bajom van a finishével, szinte mattra száradt. :O Megpróbálkozom vele még a héten, mindenkinél fényességről beszámoló írást olvastam. :D

    VálaszTörlés
  7. Ez nagyon tetszik, azt hiszem, átugrok ebédszünetben a teszkóba, hátha van újság. Tegnap láttam a bejegyzést, de a Sparban nem volt Cosmo se lakkal, se anélkül. Most a lakk miatt megérné. Hajjaj, pedig nem kellene lakkot vennem, ez már létszám feletti lenne nálam.

    VálaszTörlés
  8. Megvettem, megvettem :) Nem tudom, milyen lesz felkenve, így üvegben nagyon babarózsaszínnek látszik, világosnak.

    VálaszTörlés
  9. Szép kis lakk, én is pályázok rá :) De még nem találtam sehol, szóval lehet kimarad :( :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése