Born Pretty Sotre QA nyomdalmezek



Ma egy összefoglaló posztot hoztam Born Pretty Store nyomdalemezekről, a birtokomban lévő QA széria darabjairól. Készítettem egy videót is, de ha valaki jobban szereti a képeket, annak nem muszáj a videót végignéznie, hoztam képeket is. :)


QA15 - Poszt ITT

A QA 15-ös lemezen  törzsi és virágos minták valamint három cica alak kapott helyet, én eddig még csak a törzsi mintákat próbáltam, azok nagyon tetszenek, sok lehetőség van bennük. Egy átmenetes alapon a fekete minta például nagyon jól néz ki. :) Könnyű a lemezzel dolgozni, pont jó a mélysége. 




A nyomatok:



QA57 - Poszt ITT / ITT / ITT

A QA57-es lemez egy igazi téli mintás lemez norvég mintával, hópelyhekkel és egy engem szintén pulcsi mintára emlékeztető négyzetrácsos mintával, ennek a kivételével mindet használtam már. Nagyon szerettem télen ezt a lemezt, mert igazi hangulatos téli manikűröket lehet vele készíteni. :) Ennek is jónak bizonyult a mélysége, és nem volt problémám a nyomdázással. 




A nyomatok:


QA86 - Poszt ITT / ITT / ITT / ITT

A QA86-os lemezen szintén vannak hópelyhek, valamint szívecskék. Az egész körmös szíves mintát és a hópelyheket próbáltam eddig, mind a kettővel egyszerű dolgom volt, nem okozott problémát velük a nyomdázás. 




QA88 - Poszt ITT / ITT

A QA88-as lemezen egy érdekes kacskaringós minta kapott helyet, ami engem kicsit törzsi mintákra emlékeztet. Ez az egyik kedvenc lemezem, úgy szeretem nézegetni, de ennek ellenére még csak kétszer használtam és akkor sem voltam igazán megelégedve a végeredménnyel. Első alakalommal még én voltam a béna, ez volt az első nyomdázásom normális lemezzel. Másodjára valahogy a Moyra holo lakkja nem igazán akart nekem úgy nyomdázni, ahogy én azt szerettem volna... Ez a lemez mintha picit sekélyebb lenne mint a többi, mert nehezebben akarta felvenni a mintát a párna, amikor a nyomatokat készítettem. De lehet csak én voltam már türelmetlen...


 

A nyomatok:


 QA89 - Poszt ITT / ITT

A QA89-es lemezen virágos, koronás és kacskaringós ornamentális minták találhatóak, én eddig a két kacskaringós mintás koronásat próbáltam, mind a kettő nagyon izgalmas, és nagyon tetszenek. Ezzel a lemezzel sem volt problémám a nyomdázás során.



A nyomatok:


 QA29 - Poszt ITT

A QA29-es lemez egy cuki mesevilágos pónis mintákkal felszerelt csoda. Az a nagy pónifej egyszerűen frenetikus rajta, már azért megéri megvenni a lemezt. :D A többi mintát még nem is próbáltam róla, de ami késik nem múlik... :) Ezzel a lemezzel sem akadt problémám.



A nyomatok:


Megvan nektek valamelyik lemez, vagy esetleg megtetszett valamelyik?

ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.


Megjegyzések

  1. Szépek ezek a manik :) Nekem csak a hópelyhes van meg ezekből, a négyzetrácsosnak emlegetett mintát (mi az, nem tudom :) még én sem használtam, szerintem az négy évszakos minta :)

    VálaszTörlés
  2. A póniss... <3 <3 a kedvencem, meg a manicute- summer time, csodásak!! :)

    VálaszTörlés
  3. Egyik szebb mint a másik! Én is rendeltem lemezeket, március 4-én jött a "shipped" e-mail, de sajnos a csomagom azóta sem jött meg :(. Neked mennyi időn belül érkeznek meg a bps rendeléseid? Kicsit aggódom, hogy már nem is érkezik meg.

    Üdv: Szilvi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. AZ még időben van nagyjából szerintem. :) Változó mennyi idő alatt érnek ide, van, hogy két hét, de van hogy egy hónap... Nagy általánosságban talán 3 hetet mondanék. Szóval szerintem még annyira nem kell aggódni. Nekem olyan is szokott lenni, hogy amit később rendeltem meg, az hamarabb érkezett meg, mint amit pár nappal előtte. Ki érti ezt...

      Törlés
  4. Ezek közül egy sincs (még) meg :)
    A norvég mintás a kedvencem. Kár, hogy elmúlt a tél :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem a norvég mintás és a szívecskés-hópelyhes is megvan. Szerintem nagyon klasszak, eddig minden lemez nagyon jó minőségű volt tőlük amit próbáltam!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése