7 fő bűn kihívás - Bujaság

Flóra a körömlakkos FB csoportban vetette fel a kihívás ötletét és már akkor is nagyon tetszett. Természetesen sikerült elkerülnie a figyelmemet a felhívásnak, ezért most kicsit megkésve hoztam az első manikűrt, a bujaságot.  A bujaságról nekem három dolog jut legelőször az eszembe, Vörös rúzs, csipke és szexi fűző. Ezt a három elemet mixeltem össze a manikűrömben. Így utólag mondjuk a gyűrűs ujjam inkább emlékeztet tornacipőre, mint fűzőre, de így sikerült... :/ Úgy érzem maradnom kellett volna az eredeti elképzelésnél, a vörös alapon fekete csipkemintánál. :DA csipkeminta a Pet'la Wishes 2 lemezről van, ez az egyik kedvenc mintám a lemezről. Ehhez a témához még a magassarkú minta is nagyon passzolt volna. :)


Nektek mi jut eszetekbe a bujaságról?

7 megjegyzés:

 1. Hűűűűű........ nagyon klassz lett! Különösen a vörösre rúzsozott ajak tetszik a középső ujjadon! =)

  VálaszTörlés
 2. Nekem nagyon tetszik, és ebben a koncepcióban eszembe sem jutott a tornacipő :D Persze miután elolvastam a bejegyzést csak azt láttam :D De ez a nude-ra csipkeminta nagyon jó ötlet!

  VálaszTörlés
 3. Tök jó lett! Nekem egyből lejött, hogy ez egy fűző :) Ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 4. tényleg egy rugóra járt az agyunk, nekem is a fűző jutott eszembe a bujaságról - nagyon szép lett a te verziód is, a csipkével való kombinálás még jobb :)

  VálaszTörlés
 5. Nem látszik tornacipőnek :) Szép lett!

  VálaszTörlés
 6. Köszi csajok! Örülök, ha átjött a fűző minta. :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com