She 247

Ezt a She lakkot az egyik barátnőmtől kaptam ajándékba. Szép halvány kékes kékes lila színe van, nagy jól pigmentált, és egy rétegben is tökéletesen fed. Átlagos idő alatt megszárad, és szép fényes marad. AZ ecsete átlagos, vagy talán inkább vékony, az állaga elég folyós annak ellenére, hogy jól pigmentált, ezért jól le kell húzni a felesleget az ecsetről, hogy ne csöppenjen le róla festés közben lakk. A színe nagyon tetszik, az meg pláne, hogy egy réteg is elég belőle. :)




Szeretitek a She lakkokat?

Megjegyzések

  1. Volt egy égszínkék lakkom, ez zöld meg egy fedőlakkom. A lakkok tartósak voltak, a fedőlakk átlagos, de az üvegük az őrületbe kergetett, szerintem csúnya is, az ecset szára hosszú, de megszokható, a kupak meg idegesítő, fogó kell a lecsavarásához. Ha más üvegben lenne, biztos többször vennék S-he lakkot, de így nem.
    Ez a lila kellemes árnyalat, én megszokásból szoktam két réteget felkenni, valahogy mindig az az érzésem, hogy tartósabb a lakk két rétegben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tárolás szempontjából praktikus a négyzetes üveg, de én sem szeretem. :D Az első üveg fedőlakkról egy idő után én is csak fogóval tudtam leszedni a kupakot... :/

      Törlés
  2. Nagyon szép ez a lakk, az meg pláne szuper, hogy egy rétegben is fed! Nekem nem nagyon van She lakkom, drágállom őket, eddig csak akciósan vettem két színt, de nem dobtam hátast tőlük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem csak fedőlakkom van, meg egy fekete ezüst csillámos ezen kívül. :) Én is drágállom őket, csak az akciós kosárkában szoktam őket nézegetni. vagy ha van rájuk 50%-os kupon, de akkor is inkább fedőlakkra szoktam beváltani. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése