Chick Movie Night - 5. Házinyuszi


Az ötödik filmünk A Házinyuszi, ami Shelleyről a playmateről szó, és az ő kalandjáról, hogy hogyan boldogul a nagyvilágban, amikor egy másik nyuszi lány eltávolítja a Playboy villából, hogy a helyébe lépjen. Shelley egy egyetem kollégiumába téved, ahol elvállalja az egyik ház háziasszonyi szerepét, és szép lassan kikupálja a szerencsétlen kis mulya főiskolás lányokat. 


A manikűr természetesen mi másról szólhatna, mint a rózsaszínről, csillámokról és a playboy emblémáról... nem sokat gondolkodtam a koncepción, egy rózsaszín átmenet készítettem, amit holo csillámos fedőlakkal dobtam fel, majd playboy formájú glitterekkel koronáztam meg az egészet. A múltkoriból tanulva most használat előtt kicsit meghajlítgattam a glittereket, hogy ne álljanak ki úgy a körmömből és UV fedőlakkal fixáltam őket, hogy biztosan a helyükön maradjanak.



És a manikűrhöz passzoló ékszerem is van, egy időben nagy playboy fan voltam, van párnám, több ékszerem, parfümöm is. Ezt a csodás nyakláncot egy nagyon kedves alkotó társamtól Melindától kaptam. És képzeljétek miből van... Műköröm alapanyagból. :) 


Kedvenc idézet... :D


Szeretitek a csajos filmeket, a Háznyuszit láttátok már?

Megjegyzések

  1. Nagyon szép lett, először én is playboyos nyuszi mintákat akartam!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik az átmenet és a csillámos fedő is. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép mani lett!
    Milyen UV fedőlakkot használtál? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Diamond nailsesem van most. :) Előtte Criytal nails volt, azt talán egy picivel jobban szerettem, de kétszer annyiba kerül. :D Ezt picit tovább szoktam köttetni.

      Törlés
    2. Köszi! A Diamond Nailsnek az a fedője, ami körömlakklemosóval is leoldható vagy az, amit reszelni kell vagy TIP-oldóba áztatni? Az előbbivel már szemeztem és az ára sem volt vészes, szóval így vásárlós lenne a későbbiekben, ha neked is bevált. Csak ma vettem majd tízezerért géllakkokat, olajat, polírozót tanfolyamra, meg simákat itthonra... :D

      Törlés
    3. A sima lemosóval lejövős. Strasszokhoz, meg egyéb díszítő mütymütyökhöz használom, mert ez jobban a helyükön tartja őket, mert jó keményre és vastagabbra köt, mint egy sima fedőlakk. :) vagy akkor, ha lusta vagyok megvárni, hogy megszáradjon egy manikűr, ezzel gyorsan meg lehet szárítani. Bár a CN azért gyorsabban köt, mint ez. :) De ez sem vészes. :)

      Törlés
    4. Köszi a választ, eldőlt a sorsa, a későbbiekben meg fogom venni. :)

      Törlés
  4. Na ez egy igazán Playboy villába való mani :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól eltaláltad a film hangulatát, imádom ezt a manikűrt :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól sikerült, olyan szép az átmenet :)

    VálaszTörlés
  7. Atyaég, ebben aztán van minden ütős mani!! :) Láttam a filmet, de annyira nem hatott meg, nálam egyszer nézős.

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm csajok! Örülök, hogy nem csak szerintem lett elég playboy villás. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése