Madár Móka - 2. Flamingó

Esküszöm Karolina, hogy kézzel akartam festeni, méghozzá flamingót, de amikor harmadjára mostam le, mert nem tetszett, akkor elvesztettem a türelmem... És inkább nyomdáztam a flamingós színű átmenetre kecses (mint a flamingó) fekete virágokat... :$ És ha ez a bosszúság nem lett volna elég másnap reggelre a fedőlakkom valamilyen oknál fogva gondolt egyet és bemattult (amit már csak fotózás után vettem észre munkában...), úgyhogy este kenhettem át fedőlakkal, és másnap reggel fotózhattam újra. De Szóval ez a forduló, most kicsit felbosszantott. :D A középső ujjam lett a kedvenc, mert ott látszik a legtöbb a mintából. :)



A nyomdalamezt a Born Pretty Store webáruháztól kaptam tesztelésre, és mind a négy minta nagyon tetszik róla. hamarosan lesz a többivel is manikűr reményeim szerint. :) Ismét nem volt okom panaszra a minőséget illetően. Annyi bajon van talán a mintával, hogy elég nagy, képtelenség, hogy mind a két virág ráférjen a körmeimre... Bár így is tetszik alapvetően, de még jobban tetszene, ha akkora lenne a minta, hogy nagyjából az egész ráfér egy körmömre. :)

INNEN tudjátok megrendelni.


ITT találtok még több nailarttal kapcsolatos terméket. A csapat még egy 10%-os kupon kóddal is meglepett BHB10, amit Ti is felhasználhattok vásárlás során.


Szeretitek a virágos manikűröket?

Facebook / Bloglowin / Pinterest / Instagram / Youtube


Megjegyzések

  1. Nagyon szép ezzel a finom mintával :) Nekem is tetszik a lemez, de mire ideér...

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek együtt ezek a színek!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Tímea! Megrovásban részesítem Önt!
    De mivel úgy látom, volt elég bosszúság, eltekintek a büntetéstől. :)
    A mani attól még szép, de hiányolom igenis a kis flamingókat. :P

    VálaszTörlés
  4. Csodaszép lett, nagyon nőies :)

    VálaszTörlés
  5. Ez egyszerűen csodálatos lett! Lehet, hogy nem éppen a kihívásra passzol, de ismerem azért az érzést, mikor már többedjére próbálkozunk, és nem jön össze, illetve nem vagyunk elégedettek..

    VálaszTörlés
  6. Bár egyáltalán nem tudom belelátni a flamingót, de ettől függetlenül csodaszép lett! :)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen lányok! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése