MintaMánia - 6. Törzsi / ikat

A kihívás utolsó témája a törzsi vagy ikat minta. Először ikat mintát szerettem volna, de megláttam a Born Pretty Store webáruház kínálatában egy nyomdalemezt, amin jó kis törzsi minta volt, és végül ezt használtam. Nem vagyok maradéktalanul elégedett a végeredménnyel, mert a fekete lakkjaim nem olyan jók nyomdázásra, mind a három elég kis haloványka. :( De azért a lényeg talán látszik a képen. :) Sárga-rózsaszín átmenetes alapra kentem arany csillámos lakkot és erre nyomdáztam feketével.
Eredetileg más manikűrt álmodtam meg, el is készítettem, de nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e a végeredmény...  A lemez egyébként szerintem jó a lakk hibája volt, hogy nem sikerült tökéletesre a nyomdázás. Azok a cicák annyira cukik rajta. :3 De a két virágos minta is tetszik. :)

INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett.Nézzetek szét a bolt nail art kínálatában, ha van kedvetek.
Ne feledjétk a 10 %-os kupon kódot sem. :)


Szeretitek a törzsi mintát?8 megjegyzés:

 1. Szerintem jó lett! :)
  A fekete tényleg kicsit halovány a nyomdázáshoz, de a minta szépen látszik és az alapszínek is szépségesek! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett, de érdemes beszerezni Konad fekete nyomdázólakkot. Még az Essence fekete sem az igazi. Amúgy a manikűr, az átmenet nagyon szuper, a minta is klassz. Tetszik ez a lemez, lehet beszerzem én is. :)

  VálaszTörlés
 3. Az első nagyon tetszik a színek miatt, nekem a halványabb feketével is bejön, mint egy szép kendőminta.

  VálaszTörlés
 4. Az első nagyon tetszene erősebb feketével. Nekem maximálisan bevált az Essence fekete nyomdalakkja, szerintem ez emberfüggő.
  Nekem is megvan ez a lemez már jó ideje (az ebay-es változat), de nálam egy katasztrófa, szóval gondoltam már rá, hogy kidobom a fenébe :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na a fekete essencet még nem próbáltam, most kísérleteztem és kicsit besűrítettem a fekete lakkom így valamivel jobb. :) Eddig még a többi mintát nem próbáltam, azok nem tudom milyenek, de ezek eddig beváltak nekem. :)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com