ManiCute - Csillogás

A mai témánk a csillogás. Itt a december, elkezdődött az adventi időszak és közeleg a karácsony, az utcák és az otthonok is díszbe öltöznek ilyenkor, és csillognak villognak a fények. Ezt a hangulat volt az inspiráció, amikor a téma ötlete megszületett a mai napra. :)


Én egy csillogó-villogó ezüst-arany színben pompázó manikűrt hoztam mára, két holo Moyra és két Lovely Snow dust lakkot használtam fel hozzá, és egy kis hópelyhes nyomdázással dobtam fel két körmöm. Először fehérrel próbáltam nyomdázni, de nagyon nem látszódott belőle semmi az arany és ezüst alapon, ezért a fehérre feketével is rányomdáztam, ettől talán még izgalmasabb lett a végeredmény. Az összhatás szerintem nagyon téli és kicsit karácsonyos lett. :)





A nyomdalemezt INNEN tudjátok megrendelni, ha megtetszett a hópelyhes minta. Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy egybefüggő minta, és elég nagy ahhoz, hogy akár minden körömre más-más részlet kerüljön. :) Mondjuk nekem most sikerült mind a két körmömre ugyanazt a mintát nyomni... :D


Szeretitek a hópelyhes körmöket?



Megjegyzések

  1. Nagyon nagyon szép lett, igazán télies. Én sajnos betegség miatt ezzel a fordulóval kicsit megcsúszok, de holnap vagy legkésőbb holnapután igyekszem bepótolni :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik!:)
    Eddig nem tudtam elképzelni egyben az ezüstöt és az aranyat,de tényleg jól mutat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igen elsőre tényleg furcsa lehet hogy arany ezüsttel, de nagyon jól mutatnak együtt, ha jól vannak kombinálva. :3 És ezt a négy lakkot szerintem az ég is egymásnak teremtette. :D

      Törlés
  3. ez nagyon jó lett, igen tetszik :) most rendeltem meg a lemezt nincs 2 perce :D csak én ebayen kerestem rá, szerencsére találtam is :) a borny pretty store oldaláról még sose rendeltem, nem ismerem az oldalt, nem tudom ott hogyan zajlik a rendelés, van-e postaköltség vagy nincs, ebayt azért már jobban kiismerem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Alapjáraton free shiping van, de lehet kérnio követést vagy expresszt plusz pénzért. De szerintem amúgy az e-bay olcsóbb, viszont itt lehet pontokat gyűjteni, ha töltesz fel képet a termékről, és a pontokból lehet vásárolni. :)

      Törlés
  4. Nagyon szép lett, szuper a két szín együtt.

    VálaszTörlés
  5. Hú ez nagyon szuper lett. Csodaszép :)

    VálaszTörlés
  6. Szuper lett! :)
    Eszembe sem jutott volna az ezüstöt arannyal párosítani, de nagyon tetszik a kombo a körmeiden!

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörűséges! Elhordanám! :)

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörűséges lett, fantasztikus az összhang a színek között! *.*
    Nagyon szívesen viselném én is! :)

    VálaszTörlés
  9. Ez az egyik legszebb ünnepi manikűr, amit valaha láttam *.* Egyszerűen tökéletes!

    VálaszTörlés
  10. Nekem az arany kicsit túl sok a kisujjadon, de a többi része nagyon tetszik! Tudom, tudom, túl konzervatív vagyok... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D hát nah nem mindenki szeretheti az aranyat ezüsttel. :D Nagy tömegben nekem sem tetszik. :) Lehet egy kicsit hidegebb arany árnyalattal még jobban harmonizálna. :)

      Törlés
  11. Nagyon szép, annyira hangulatos! :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jó kis manid lett, tetszik. :) Nem hivalkodó, még is látványos. :)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon szép lett! Nekem külön tetszik ez a "dupla" nyomdázás, még kedvet is kaptam hozzá. :D

    VálaszTörlés
  14. Hűha! Nagyon tetszik, ötletes, igazi téli manikűr!!

    VálaszTörlés
  15. hú hát ez hosszú idők óta a legszebb manid :)

    VálaszTörlés
  16. Nagyon szépen köszönöm lányok! :* Nem is gondoltam, hogy ekkora sikert fog aratni. :3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése