LFP 10. forduló - Kedvencek

Az LFP 10. fordulójának házigazdája ismét Isa, a kihívás kiötlője, és a téma ezúttal a kedvencek. Az eddig kedvenc témánkat, manikűrünket kellett ezúttal továbbgondolni, alapul venni ehhez a fordulóhoz. Az én egyik kedvenc témám a pöttyök voltak, és úgy gondoltam a pöttyök forduló nekem legjobban tetsző manikűrjét alkotom újra (így egy kis manikűrvadászt is csempésztem bele). 



Judit és Dóri mintha csak összebeszéltek vonta, ugyanazt a mintát festették a körmükre, sőt még ugyanazokat a színeket is használták a manikűrhöz, csak más koncepcióban. Tőlük inspirálódtam most, és én is ezt a mintát készítettem el, kicsit "Timisebb" színösszeállításban. :)


Szeretitek a pöttyöket?



Megjegyzések

  1. Jaj, ezek a színek együtt nagyon jók! :) Az alaplakk színe a kedvencem! *.* Én régebb nagyon szerettem a pöttyöket, most már kevésbé. :) Viszont ennek ellenére most én is készítettem egy pöttyös manikűrt is.

    VálaszTörlés
  2. Fenséges manikűr! <3 Belopta magát a szívembe!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy te is elkészítetted. :) Ugye milyen addiktív minta? Engem teljesen magával tudott ragadni, ha rápillantottam. De tapiztam is ezerrel. Nem tettem rá ugyanis fedőlakkot, nehogy már elkenjem, amilyen béna vagyok... :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése