OPI euro central + Sally Hansen 854 Starcrossed

Ezek a képek ha jól számolom már majdnem két hónapja csücsülnek a piszkozatok között, mert mindig volt valami jobb dolgom, mint megírni hozzájuk a posztot... :D De most végre eljött a pillanat. :) A poszt főszereplői Az OPI OPI Euro Central négy lakkja, You're such a Budapest, Suzi's Hungary again, Can't find my czechbook, Oy - anothe polish joke, valamint a Sally Hansen 854 Starcrossed.



Először lássuk az OPI kollekciót. Ez előtt kettő OPI lakkal büszkélkedhettem, ami nem túl sok. Ráadásul az egyik szuper jó a másik meg nem igazán így kíváncsi voltam vajon ők mit tudhatnak... Szerencsére nem kellett csalódnom, meg vagyok velük elégedve. Az arany lakk kivételével a többi három két réteben szépen fed, az arany inkább háromban, jó az állaguk és könnyű velük dolgozni, és viszonylag yorsan is száradnak. A krém finishűek szép fényesek, az arany pedig csodaszép csillogós tele pici csillámokkal, egy rétegben fedőlakknak is jó.



Az arany csillámos csoda az Oy - anothe polish joke, a csodaszép világoskék a Can't find my czechbook, a vibráló rózsaszínes korall a Suzi's Hungary again, az üde halvány lila pedig a You're such a Budapest nevet viseli. 


Fekete alappal az Oy - anothe polish joke.


Most pedig jöjjön a Sally Hansen 854 Starcrossed, ami egy csodaszép apró arany csillámos fedőlakk. Az állaga elé híg, így jól lehet vele dolgozni, nem kell halászgatni a csillámokat, de két réteg azért elfér belőle. Átlagos idő alatt megszárad. Szerintem bármilyen színre bátran fel lehet kenni, mert jól mutat rajta, de talán feketén lehet a legjobb. :)



Pink alapon.



Szeretitek az OPI és Sally hansen lakkokat?

Megjegyzések

  1. Kedvelem mindkét márkát, igaz, OPI lakkból van több...talán mert nagyobb a választék is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg jó a minőségük, ezt aláírom. :) Nekem is OPI-ból van több, bár az is összesen 6 db... :D És abból kettőt ajándékba kaptam. :D

      Törlés
  2. No, hát nekem nincs OPI lakkom. :D Volt már, hogy elhatároztam, veszek, de az ára mindig visszarettent, nem biztos, hogy többet tud, mint egy olcsóbb.. No meg, itt nem kapható ebben a kisvárosban. Bár mivel nagyon kíváncsi vagyok, és ezeken a képeken is a krémesek nagyon tetszenek, lehet elcsábulok, ha a Müllerben árok.. SH pedig egy fedőlakkom van, számomra az is drága kategória, bár nem bántam meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bevallom őszintén teljes áron én sem venném meg őket... AZ OPIkat másodkézből kaptam potom áron, a Sally meg akciós volt, 600 Ft, annyit megért. És bár tényleg jó minőségűek, szerintem nem érnek annyival többet, mint amennyivel többe kerülnek.

      Törlés
  3. OPI-nak gyönyörű színei vannak, nekem is van 5-6 db, de igaza van az előttem szólónak, tartósságban nem tud többet, mint a Moyra. A csehkönyves kék is megvan, azt hiszem, tavaly (?) vettem, mindenesetre elég régi, de az állaga ugyanolyan, nagyon bírja az elraktározást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, teljesen egyetértek. :) Én a Moyrákat nagyon szeretem, meg most rááltam az akciós lakkokra, így lett több Astorom, Rimmelem és NYC-m is. :) Akciósan azokat is ki lehet fogni Moyra árban.

      Törlés
  4. Ezek az OPI lakkok nekem is megvannak, nagyon szeretem őket, legtöbbször a lilát használom. :)

    VálaszTörlés
  5. Ez a mani nagy kedvencem volt már Instán is Nálad - nagyon tetszik így a négy lakk együtt, de a másik két manikűr is nagyon szép lett :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Szerintem is szuperül mutatnak így együtt, és az arany fedőlakk jól összefogja a négy színt. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése