Summer NAC - három szín

A nyári kihívás mai témája "három szín". Szeretem az ilyen szabad témákat, mert ilyenkor elengedheti az ember a fantáziáját. :) Én narancsot, pinket és fehéret választottam és egy igazán vidám nyári manikűrt igyekeztem megalkotni velük. :)


Kb két hete az a nagy öröm ért, hogy a Max Factor Hangary egyik munkatársa felkeresett e-mailben, hogy lenne-e kedvem nevezni a manikűrös versenyükre, ahol ők biztosítanak számomra három kiválasztott lakkot, amikkel legjobb tudásomat felhasználva kell minél szebb manikűrt alkotnom... Természetesen igent mondtam, mert egy ilyen lehetőséget nagy butaság lenne visszautasítani. :) Ezúton is még egyszer nagyon szépen köszönöm a lehetőséget!



A lakkok egyébként csodásak, mind a három kiváló minőség. Be kell valljam ez előtt nem volt még Max Factor lakkom, de a jövőben biztos fogok beszerezni, mert tetszenek. :) Két lakk az új Gel Shine kollekcióból való, egy pedig a glossfinityből. A fehér lakkra nagyon kíváncsi voltam, mert ódákat zengenek róla, és tényleg nem kellett benne csalódnom. :) A két gel shine lakk színe pedig igazán vidám, élénk és intenzív, így nagyon belopták magukat a szívembe. :)




Szeretitek a Max Factor lakkokat?



Megjegyzések

  1. Csodás manikűrt alkottál ismét, nagyon tetszenek a színek és a minta is :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik, tényleg szép nyárias színösszeállítás. Lakkot nem használtam még tőlük, csak más sminktermékeket, mint spirál, szemhpejpúder, ezeket nagyon szeret(t)em.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép manikűrt alkottál! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jók ezek a színek, szép lett a manikűr!! Nekem volt egy MF lakkom, de az én körmeimmel nem kompatibilis, nagyon hamar elkezdett lepattogni, még aznap. Igen, alappal és fedővel. Ahhoz nekem drága, hogy változatos minőséget produkáljon és kísérletezgessek vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Ennél a manikűrnél nekem egész tartós volt alap és fedőlakkal. Bár mostanában a gél lak leszedése után meggyengültek a körmeim és hamar pattogzanak a lakkok, így örülök, ha 2-3 napig jó egy manikűr... Ez addig bírta. Viszont azóta felkentem a pinket és a narancsot alap és fedő nélkül és nekem is másnapra elkezdett pattogzani. :/

      Törlés
  5. nekem is nagyon tetszik!!:) x
    Bianka

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett, tetszik ez a minta nagyon :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése