Moyra Sea Salt lakkok

A múlt héten kijött a Moyra újabb két csodás kollekcióval... Péntekre már hozzánk is elértek a lakkok Miskolcra a FIFO fodrászkellékesbe, ami egy kincsesbánya, ha Moyra lakkokról van szó. :) Nem is tétlenkedtem, és hazahoztam öt szépséget. Mindössze két lakkot hagytam ott, a fehéret, mert abban nem igazán tűntek ki nekem a glitterek az alapból és a közép rózsaszín Actiniát, mert szinte ugyanaz az árnyalat volt élőben, mint a Calypso... :)


A promó kép alapján nem egészen erre számítottam, de most inkább kellemesebb volt a csalódás. Bár utólag a Sugar Sand lakkok is megtetszettek... :)


A promókép színei nem igazán adják vissza az élő színeket, se a hatást, ami az üvegben látszik, ez gondolom annak köszönhető, hogy szerintem ezek csak digitálisan megalkotott képek a lakkokról. (De lehet tévedek.) A képalapján a jobb oldali négy lakkra vetettem szemet...Balról jobbra: 
882 Octopus: kellemes kis halvány nude árnyalat
884 Callypso: halvány Barbie rózsaszín
885 Seahorse: halány pasztelles lila
886 Ariel: korall piros
887 summer storm: sötét bordós pinkesA lakkok színes alapban tartalmaznak kisebb és közepes méretű kerek fehér csillámokat, amik picit kiállnak a köröm felszínéből, de sand lakknak azért nem nevezném ezt a finisht. Egy fedőlakkot ezért elbírnak szerintem, a képeken önmagukban láthatjátok őket. A két sötétebb árnyalatnál felkenve picit elvesznek, vagyis elszíneződnek a fehér csillámok. A tulajdonságaikról ugyanazt tudom elmondani, mind az öt lakk két réteben szépen fed (bár az Octopusból talán elférhet még egy harmadik réteg is...). A száradási idejük átlagos, az állaguk az átlagosnál nekem picit hígabb, de nem nehéz velük dolgozni. Talán ebből a szögből látszik legjobban a picit érdes felület. :)


Összességében én meg vagyok elégedve a kollekcióval, a színek csodásak, és a finish is elég izgalmasra sikeredett. :)


Hogy tetszik az új kollekció? Tervezitek valamelyik lakkot megvenni?

13 megjegyzés:

 1. Nekem nagyon tetszik, az összes szín szép. (-: Kár, hogy nálunk nem lehet beszerezni, netről rendelni meg nem igazán érné meg..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is elég jól sikerült ez a kollekció is... :) Ha gondolod én nagyon szívesen postázok, a lakkok itt 395 Ft-ba kerülnek és posta pedig ajánlva 400 Ft. :)

   Törlés
  2. Hú, az nagyon jó volna, nálunk csak a Gel Look kollekció kapható a Goods Marketban. :D

   Törlés
  3. :) Akkor ha kell nyugodtan dobj meg egy mailel és megbeszéljük. :)

   Törlés
 2. Gyönyörűek! Remélem a mi fodrászkellékesünkhöz is érkezni fog (sugar sand nem volt...). Leginkább a 885-ös és a 887-es tetszik. :)

  VálaszTörlés
 3. Szépek, de valamiért engem nem hoztak úgy lázba, mint másokat.

  VálaszTörlés
 4. Uhh de szépek..KELL az összes..*.*

  VálaszTörlés
 5. Nekem a Summer Stom tetszik és az Actinia (ami nálad nem látható). De én jobban várom a BUbble GUm kollekciót azok nagyon bejönnek :)

  VálaszTörlés
 6. A fehéret és a lilát néztem ki magamnak, de most már a piros is tetszik. :D

  VálaszTörlés
 7. Csodaszép! Annyira sajnálom, hogy nálunk nem kaphatóak. :(

  VálaszTörlés
 8. Engem ezek a lakkok nem különösebben fognak meg most, de legalább így jól jár a pénztárcám :P

  VálaszTörlés
 9. Úgy látom azért nem aratnak osztatlan sikert most ezek a lakkok. :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com