Moyra holographic 256 rózsaszín

Amikor megláttam a Moyra holografikus kollekcióját eredetileg csak három lakkot néztem ki, az ezüstöt, a kéket és a lilát. A drapp és a zöld színe annyira nem fogott meg, a rózsaszínt meg nagyon hasonlónak láttam a lilához, ezért nem terveztem őket megvenni. De persze, amikor a kezemben volt minda hat, ez az elképzelés megváltozott, és elhoztam mindet. Most a rózsaszínt szeretném bemutatni nektek.


Igazából szinte ugyanazt tudom róla elmondani, mint a liláról...
A színe szép világos rózsaszín, a holo hatás istenien érvényesül napsütésben, és lámpafénynél is. Ha valaki esetleg azért ne szeretné megvenni, mert megvan neki a 43-as számú rózsaszín holos Moyra lakk, azt kell, hogy keserítsem, mert teljesen más a két szín, és hatás is.


Két rétegben látható a körmeimen, ennyi elég a tökéletes fedéshez, de a felvitelnél nekem kicsit trükközni kellett (ezt mástól is "hallottam"), és odafigyelni, hogy a második réteggel ne szedjem fel az elsőt. Száradási ideje elég gyors, viszont nekem a tartósságával vannak problémáim. Két nap után már elég erőteljesen megkoptak a körömvégeim, de nem pattogzott szerencsére.


Összességében a bakik ellenére is nagyon ajánlom ezeket a lakkokat, mert meseszépek, és más holografikus lakkokhoz képest sokkal olcsóbbak, viszont egy halszálnyival sem tudnak kevesebbet náluk... 500-600 Ft-ért 12 ml lakkhoz jutunk hozzá. Remélem a színpaletta idővel bővülni fog, és élénkebb színeket is piacra dobnak.

Hogy tetszik Nektek a Moyra holographic kollekció?


9 megjegyzés:

 1. Az hiszem, szerelmes vagyok ebbe a kollekcióba. :D Legszívesebben nem is kennék mást a körmeimre, csak ezeket a holo csodákat <3

  VálaszTörlés
 2. Nekem is megvan ez a lakk és imádom!:) Igen lehetne picit tartósabb,de kárpótol a szépsége és hajlandó vagyok újra festeni is,ha megkopik.:D

  VálaszTörlés
 3. Egyszerűen imádom ezt a lakkot! <3

  VálaszTörlés
 4. Örülök, hogy más is ennyire oda van érte. :3

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com