Moyra vivid sand lakkok

Nagy-nagy örömömre a Moyra legújabb kollekciója rekord sebességgel elért kis városomba. (A holos lakkokra két hetet kellett várni.) Nem is gondoltam, hogy pénteken, amikor bemegyek a fodrászkellékesbe már szembetalálom magam velük. De ott voltak! És én nagyot visítottam örömömbe. :D Na jó csak halkan, hogy ne nézzenek teljesen hülyének... :D 




És szedtem is le a polcról a csillámos szekciót... A csillámos csoport lakkjai engem jobban megfogtak, mint a simák. A színekben nem sok eltérést láttam a két verzió között, bár bevallom őszintén annyira meg sem néztem őket. :$ Az öt lakkból négyet elhoztam, az ötödiket otthagytam, mert a két pink nagyon hasonlít egymásra, talán 1 vagy max 2 árnyalat különbség lehet köztük. Nekem a lilásabb jobban tetszett.





A lakkok nevei 711 - party pink, 712 - summer green, 713 - sunflower, 714 - in bloom... Mindegyik lakk tele van kis ezüst csillámokkal, aminek köszönhetően szerintem még különlegesebbek, mint a sima verzióik. Napsütésben csak úgy szikráznak. :)


Na de jöjjön a lényeg... Ilyenek felkenve. *.* Szerintem mind a négy mesés, és ellenállhatatlan, igazi nyári neon színek (persze ez nem akadályozott meg abban engem, hogy most használjam őket). Én alapból imádom a neon színeket, szóval nagyon örülök, hogy ilyen árnyalatokkal rukkolt elő a Moyra. Az ezüst csillám pedig telitalálat! Picit talán lehetnének még érdesebbek, de így is ki vagyok velük békülve. Egy rétegben is nagyon szépen fednek, de én azért kentem másodikat is. Gyorsan száradnak, és könnyű velük dolgozni. Amikor kentem fel őket úgy éreztem mintha nyár lenne. :D Úgy néznek ki ezek a lakkok a körmöm, mintha az ember jégkásába mártotta volna az ujjait. 



711 - party pink


712 - summert green


713 - sunflower


714 - in bloom


Aztán nem bírtam magammal, és az egyszínű jégkásából rétegeset készítettem... :D Nem lett a legjobb, mert nem mindenhol a világosabb szín lett az alap, de egynek elmegy. :3 Kicsit talán vad is lett, de én szívesen nézegettem tegnap. :D


Tervezitek valamelyik lakkot megvenni? A csillámosak, vagy a simák tetszenek jobban?

Megjegyzések

  1. Nem is tudtam ,hogy megjelenik egy ilyen kollekció a Moyra-tól :)
    Nagyon szépek :) Szerintem kedden meglátom a fodrászkellékest :)
    Mennyibe kerülnek a kis szépségek ??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A héten jöttek ki. :3 Nálunk 395 Ft volt, a webshopban 450 Ft. :) Szóval 400-450 Ft körül mozognak szerintem a legtöbb helyen. :)

      Törlés
    2. köszi:) Szerintem nálunk is 395 Ft lehet , mivel a sand lakkok is ennyibe kerülte

      Törlés
  2. Szépek szépek, de magamon egyiket se tudnám elképzelni. Nekem ezek már túl harsány színek.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek, mindenképp szeretnék beszerezni közülük 1-et, 2-t, de ha választani kéne, akkor a party pink-et szeretném! :)

    VálaszTörlés
  4. Már nagyon várom hogy Szekszárdra is megérkezzenek, mindenképp veszek belőlük!

    VálaszTörlés
  5. A pink kell! Beleszerettem. *-*

    VálaszTörlés
  6. Hű, micsoda színek, nagyon ütősek!
    Fel kell mérnem a terepet Szegeden, hogy kaphatóak e már :D a Party pink felkerült a listámra.

    VálaszTörlés
  7. Nah, legalább most már azt is tudom, hogy van csillámos verzió is.. anno sokat gondolkoztam a képek láttán, a pink fogott meg igazán, de felkenve látom, hogy hasonló, mint amikor csillámporba mártom az ujjam, így nem létszükséglet számomra.. (http://wish-for-beauty.blogspot.hu/2014/03/manicute-girl-power.html) de ezzel persze csak magamat nyugtatom :)

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörűek!!! Remélem a mi kisvárosunk fodrászkellékeséhez is eljut, biztos veszek egyet-kettőt. :)

    VálaszTörlés
  9. Én most szereztem pont be a Lovely két új árnyalatát. Ezek pedig talán még szebbek, olyan vidámak. (-: Nem is tudtam, hogy a Moyrának van sand kollekciója. Ezek közül a pink tetszik legjobban, bár ha vannak csillám nélküli színek az még inkább érdekel, mert olyanra rég vágyom. Azt hiszem holnap meg is nézem nálunk van-e.

    VálaszTörlés
  10. A zöld, sárga, pink KELL! :)

    VálaszTörlés
  11. Ezekre én is nagyon hajtok jelenleg! Mihelyt a gipszem leveszik útnak is indulok megkeresni őket!. Igazi cukorka árnyalatok.Imádom! :D

    VálaszTörlés
  12. A pink és a narancs szépek. :)

    VálaszTörlés
  13. ÚÚÚÚ de szépek! Nekem is a csillámosak tetszenek egyébként, sokkal különlegesebbek. Érdekes mód most a narancs tetszett meg a legjobban, pedig nem is nagyon szeretem ezt a színt :D De a citrom és a zöld is nagyon jóóóó. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem vagyok se narancs, se sárga se zöld fan, de ezek az árnyalatok... <3

      Törlés
  14. A sárgát és a pinket szeretném! :)

    VálaszTörlés
  15. Úgy látom azért sokaknak felkeltette az érdeklődését ez a kollekció. :)

    VálaszTörlés
  16. Ezek a lakkok holnap irány a Fifo :) Köszi az infót és a képeket, engem meggyőztél :D

    VálaszTörlés
  17. Te jó ég, ezek nekem nagyon de nagyon bejönnek, váááá! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  18. Jujj lejártam ma a lábam miatta és nem találtam sehol. Hol vetted? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miskolc, FIFO fodrászkellékes. :)

      Törlés
    2. köszönöm szépen, én is bevásároltam :)

      Törlés
    3. Szuper, örülök, hogy tudtam segíteni. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése