Moyra holographic 255 lila

Amikor végre megérkeztek a várva várt holografikus lakkok ide Miskolcra is egyszerűen nem tudtam dönteni, és elhoztam mind a hatot... (pedig csak hármat terveztem...) Azt hiszem nem csináltam rossz üzletet velük, mert a hat lakk összesen került kb annyiba, mint egy A-England lakk... A holo hatása pedig egytől egyig mesés az összesnek. :) Most a lilát szeretném bemutatni nektek.


A színe szép világos lila, nekem kifejezetten tetszik ez a pasztelles, halvány szín. A holo hatás istenien érvényesül napsütésben, és lámpafénynél is. Nem csak holos csillámokat tartalmazó lakkról van szó, mint például a Moyra 43-as lakkja (ami ennek ellenére is csodás szerintem), hanem rendes holo lakk.


Két rétegben látható a körmeimen, ennyi elég a tökéletes fedéshez, de a felvitelnél nekem kicsit trükközni kellett (ezt mástól is "hallottam"), és odafigyelni, hogy a második réteggel ne szedjem fel az elsőt. Száradási ideje elég gyors, viszont nekem a tartósságával vannak problémáim. Ez azért is fura számomra, mert másnál meg azt olvastam, hogy kifejezetten tartósak a Moyra holos lakkjai. Lehet a sikamlós géllakk alap nem tetszik nekik... Nekem két nap után már elég erőteljesen megkoptak a körömvégeim, de pattogni nem pattogzott szerencsére.


Összességében a két kis baki (kopás, és trükkös felvitel) ellenére is nagyon ajánlom ezeket a lakkokat, mert meseszépek, és más holografikus lakkohoz képest sokkal olcsóbbak. Én 515 Ft-ért vettem őket, a Moyra webshopban 590 Ft-ért kaphatóak, ha jól emlékszem. Ennyi pénzért 12 ml lakkot kapunk, ami nem kevés. Azt hiszem egy jó időre el leszek látva holografikus lakkokkal, de örülnék neki, ha új, kicsit élénkebb színekkel is előrukkolna a Moyra. :)

Hogy tetszik a Moyra holografikus kollekciója?

Megjegyzések

  1. háhááááá Andinak köszönhetően sikerült feliratkoznom :D :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, legjobban ez és a pink tetszenek ebből a kollekcióból :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nem problémás a felhordás, és SV fedővel a kopás sem. úgy látszik szerencsém van velük :)

    VálaszTörlés
  4. Jaj a szívem! Úgy szeretnék végre egy Moyra holo-t, de kétlem, hogy valaha is lesz :(

    VálaszTörlés
  5. A felkenéssel nincs gond, de 24 órát nem bírt ki kopás, pattogzás nélkül nálam. De egy nap után úgyis lemosom, mert megunom :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése