Horoszkóp kihívás - 6. szűz

Elérkeztünk a kihívásnak ahhoz a témájához, aminek a legközelebb kenne állnia a szívemhez, ugyanis a szűz jegy szülötte vagyok. :) Azért írom, hogy kellene, mert konkrétan, amikor elkészítettem a manikűrt, azt sem tudtam, hogy ezt készítem. :D Épp utazáshoz pakoltam, és csak gyorsan átfutottam a témákat, hogy milyen lakkot vigyek magammal... Csak akkor eszméltem rá, hogy a szűz téma manikűrje készült el, amikor mentettem le a gépre a képeket, és visszakerestem a kihívásból, hogy melyik téma volt ez. :) 


Azt hiszem ez pontosan leírja mennyire értek az asztrológiához, még a saját drágakövemet sem tudom.  :D Vagyis a pontosság kedvéért: nem tudtam, hogy a lazúr is, a szűz köve. :) A manikűrt a lazúr és a liliom színei inspirálták. Alapnak egy királykék lakkot használtam, erre jött két rétegben a Miss Sporty Oh my gem kék lakkja, majd az egészet feldobtam pár fehér pöttyel. 


Néhány szót ejtenék a MS lakkról. Mivel limitált kiadásról van szó, ezért a legtöbb helyen szerintem már nem kapható... Pedig gyönyörű lakkról van szó. Nem önmagában használtam, mert sötétebb színt szerettem volna elérni, de elvileg két rétegben magában is egész szépen fed. Gyorsan szárad, az ecsetét pedig még mindig imádom! :) A képek picit csalókák, mert ettől azért kicsit türkizebb az összhatás, nem ennyire királykék. 



Nektek mi jut eszetekbe a szűzről?



Megjegyzések

  1. Én is Szűz vagyok és tetszik ez a mani, nagyon szép lett! :) Én esetleg még egy halvány színt tudtam volna elképzelni, mondjuk fehért, csillogással megspékelve :)

    VálaszTörlés
  2. Ez igazán nagyon szép lett, minden jól néz ki együtt :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett ez olyan Thimmykés lett!! *-*

    VálaszTörlés
  4. Csodás lett ez a mani is. :)
    Én szerintem valami nude dolgot készítettem volna, esetleg csipke mintával. Nekem az olyan szűzies. :D

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűséges ez a színhatás! *.*

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése