VIDEÓ - Glitter ombre körmök step-by-step

Meghoztam a második videót is, ezúttal is átmenetről lesz szó, csak most csillámokkal és teljesen más technikával készül. Ismét nem érzem, hogy nagyon nagy dolgot mutatnék, de mint már írtam, szeretném az alapoknál kezdeni. :)


A mostani kisfilmből tanultam is, nem célszerű lámpafénynél videózni... :D Legközelebb erre figyelek, és próbálok napközben olyan körmöket készíteni, amit le szeretnék videózni...


Sokmindent ehhez most nem is fűznék hozzá, szerintem minden egyértelmű a videó alapján. :) (De ha valakinek nem, kérdezzen nyugodtan) Én nagyon szeretem ezt a technikát, jobban, mint a csillámporral bűvészkedni, de persze, ha nincs olyan lakkom, ami kellene, akkor marad a csillámos verzió. :)

Miután elkészítettem a videót, és egy újabb csillámos átmenetes körmöt festettem, akkor jöttem rá, hogy másképp is szoktam ám én ezt, és felvettem egy másik verziót is. A videó elég kis béna lett, mert kísérleteztem, hogy milyen, ha nem közelebb rakom a gépet, hanem zummolok, de nem igazán volt jó ötlet, mert sokszor nem tudott jól fókuszálni, és behomályosodott. Ezt most nézzétek el nekem, a lényeg talán látható. :) Ezt most a béna minőség miatt nem is csicsáztam, csak feltettem, hogy meg tudjátok nézni. :) Itt nem elkenem az ecsettel a csillámokat, hanem két-három sávban viszem fel, először szélesebben, majd egyre keskenyebb csíkban, és így képződik az átmenet.


Ti hogy készítitek a csillámos átmenetet? Legyen még videó?

Megjegyzések

  1. Most kedvet kaptam egy hasonló manikűr elkészítéséhez, köszi a videót! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon hasznosak voltak ezek a videók. Eddig nem nagyon tudtam elképzelni, hogyan lehet szép átmenetet készíteni a körömlakk ecsetével. Én vagy csillámport használok, vagy szivacsot. De az első verzió nagyon szimpatikus. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök neki, ha hasznosnak tartod őket. :) Akkor már volt értelme elkészíteni őket. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése