January BeSimple NPC - 5. sötétkék

Kicsit bajban voltam ezzel a témával, mert több elképzelés is megfordult a fejemben... Egyet biztosan tudtam, hogy melyik kék lakkom fogom használni. :D A Rimmel Aye, aye sailort, de hogy mi lesz a koncepció, abban sokáig nem voltam biztos, gondoltam csillámokra, ezüstös chevron körmökre, de valahogy nem állt össze a kép, aztán hétfőn megláttam Dii-nél a raffian manikűrt, és egyből tudtam, hogy ez lesz a befutó, csak szürke-kék színekben. Közel sem lett tökéletes az én manikűröm, mert nem volt sok időm, és szabadkéz helyett inkább sablont használtam, ami nem volt elég íves, de végülis szerintem tűrhető lett a végeredmény. 


Esküszöm ez kék lakk! Bár tuti néhány manitoron feketének fog kinézni... Nem baj, én tudom, hogy kék! :D Hoztam még egy képet az alap lakkról is (igaz csak egy nem túl jó minőségű telefonosat, mert az volt éppen kéznél), amit már láthattatok a leopárdos manikűrben is. Nem akartam róla külön posztot, mivel nem túl nagy szám, de én kevertem ki, ezért gondoltam megmutatom nektek magában is. :) A lakk a Mr Grey nevet kapta (nem is tudom honnan jöhetett ez a név...). Halvány szürke lakk, (mert ilyenem még nem volt!) egy pici csillogással. Két félig lévő fehér lakkot (NYC blanco és DaVinci), valamint egy pici fekete lakkot kevertem össze.


Szeretitek a raffian manikűrt?

Megjegyzések

  1. Jó lett :) Nálam látszik ,h tényleg kék körömlakk :)
    A saját lakk pedig nagyon széép :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem sokkal jobban tetszik a te verziód, hogy nincs olyan ívelt. Nagyon szép lett! És Mr Grey is szuper! :)

    VálaszTörlés
  3. Szép lett, nálam is listán van (és még mennyi más, ó mamám, segíts! :D) Nálam fekete a kék lakk, de sebaj, így is tetszik a mani :) Szép lett a kikevert szín is!

    VálaszTörlés
  4. Látszik azért egy picit, hogy kék lakkról van szó :D egyébként nekem így nem túl ívesen sokkal jobban tetszik ez a technika *-*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett! :) Tetszik az alaplakk is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg látszik egy kicsit, hogy kékről van szó, főleg a két lakk találkozásánál.

      Törlés
  6. Nálam is inkább feketének látszik, de sebaj. :) Szép lett, a kikevert lakkod pedig határozottan bejön.

    VálaszTörlés
  7. Szép a kevert lakkod és manikűr is :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm lányok! :) Örülök, hogy legalább pár monitoron kéknek kéz ki. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése