Catrice nyereményem

FB-on és instagramon is olvashattátok már, hogy nyertem a Catrice decemberi játékán, végre volt rá alkalmam és lefotóztam a "kis csomagocskám". Rengeteg szépséggel rakták meg, azért is örülök nagyon a nyereménynek, mert nálunk tudomásom szerint nem lehet Catrice termékeket kapni, vagy legalábbis nekem nem rémlik, hogy bármelyik drogériában is találkoztam volna már belük...


Került a csomagba két szép szemhéjpúder (Liquid metal), egy szürkés, ami a 080 Mauves Like Jagger névre hallgat, és egy rózsás aranyos, 020 Gold n'Roses.


Amkor megláttam ez a két ceruzaszerű valamit (kupakkal rajta), először azt hittem, hogy szájfények, aztán amikor levettem a kupakot és elolvastam a feliratot, akkor jöttem rá, hogy színes ajakbalzsamok (Pure Shine Colour LIP Balm), úgyhogy nagyon megörültem. :) Az egyik egy barackos narancsos árnyalat (060 Go Flamingo Go!), felkenve szinte színtelen, csak egy kis csillogást ad az ajkaknak, a másik egy sötétebb, bogyós szín, de ez sem túl feltűnő felkenve (040 My Cherry Berry).


Két szép rúzs is helyet kapott a csomagban (Ultimate Shine Gel Colour), egy intenzív narancs szín (030 Orangina) és egy gyönyörű pink (070 Licence To Pink). A rúzsokkal még hadilábon állok, egyelőre még csak barátkozunk, de remélem jó barátok leszünk ezzel a kettővel. :)


Két szuper szempillaspirált is magaménak tudhatok, Better than False lashes, valamint Glamur Doll. Általában ez a sminktermék fogy nálam a leggyorsabban, úgyhogy minenképpen jól jönnek. :)


Egy All Matt Plus alapozó és púder is volt a csomagomban 020 Nude Beige árnyalatban, ami így télen pont passzol a bőrszínemhez, valamint egy highighter ceruza (010In The Mood For Nude). 


Két pirosítót is csempésztek a csomagba, egy porosat (Defining Blush 070 Pinkerbell) valamint egy üvegcsés folyékony változatot is (Blush tint 010 Rose Flush). Bevallom őszintén még sosem láttam ilyen folyékony pirosítót, amit egyébként ajkakra is lehet használni, így fogalmam sincs, hogy kellene használni... :D Tanások lányok? :)


És a végére tartogattam a két lakkot, egy cuki kis rózsaszín árnyalat, 01 Fuchsiarama, és egy gyorszárító fedőlakk Quick Dry & High Shine. :)


Nem tudom ki súgott a csomagot összeállítónak, hogy a kedvenc színem a pink, és szinte mindenből rózsaszínes árnyalat is került a csomagba, de nagyon örülök neki. Minden termék nagyon tetszik, az alapozót és a púdert már ki is próbáltam, a többi termék még próbára vár...

Melyik termékről szeretnétek posztot? Megvan esetleg valamelyik Nektek is?

Megjegyzések

  1. Gratulálok!! :) Nagyon szupi csomag (én pedig bamba vagyok, hogy nem vettem észre, hogy van játék Catrice-éknál :P)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, nagyon jó dolgokat nyertél! :) A körömlakkokra mindenképp kíváncsi lennék, valamint a színes ajakbalzsamok is felkeltették az érdeklődésemet! :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! Engem a gyorsszárító fedőlakk érdekelne leginkább :)

    VálaszTörlés
  4. Hűű,mennyi szuper dolog! Amúgy Miskolcon a Müllerben lehet kapni Catrice termékeket ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Erre tippeltem volna amúgy. :D Csak oda kb fáéávente jutok el. :/

      Törlés
  5. Nane, most már tényleg irigykedek ezért a a nyereményért *-* gratulálok hozzá!
    Én a Better than False lashes szempillaspirált épp most kaptam meg karácsonyra :3 kíváncsian várom majd a teszteket!

    VálaszTörlés
  6. a púderről írnál? :D érdekelne a teljesítménye, mert én meg akartam venni, de végül nem vettem meg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok egy nagy smink guru, de megpróbálom mindenképpen összeszedni róla a véleményem. :)

      Törlés
  7. gratulálok nagyon szuper minden :)

    VálaszTörlés
  8. gratu. :) annyira durván jó cuccokat nyertél! :D egyébként a szentpéteri kapu müllerben van catrice állvány. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Igen rémlett, hogy Müllerben mintha lett volna, de nem voltam benne biztos, mert oda olyan ritkán jutok el. :/

      Törlés
  9. A folyékon pirosítóból pár pöttyöt kell tenni az orcára, és ujjal eldolgozni, olyasmi mint a benefit tintek, keress rá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Akkor nem gondoltam rosszul, csak furának tűnt így a fejemben. :D

      Törlés
  10. Gratu, nagyon mázlista vagy, mert szuper ez a csomag! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése