Moyra 31Nem is értem hogy hiányozhatott eddig egy ilyen lila lakk a gyűjteményemből, amikor a lila a kedvenc színem... Szép sötét picit kékes tónusú lila árnyalattal állunk szemben, ami ilyenkor ősszel tökéletes választás. A "szokásos Moyra" dolgokat tudom róla elmondani, 12 ml lakk, 300-400 Ft körül, az ecset hosszú és vékony, 2 réteg kell a tökéletes fedéshez, átlagos idő alatt megszárad és szép fényes marad.
A lakk állaga nekem most kicsit hígabb az átlagos Moyra állagtól, de lehet csak a régebbiek elkezdtek már picit besűrűsödni... Könnyű a lakkal dolgozni, bár az ecsettel már kezdenek problémáim lenni, nagyon elkényeztettem magam a széles lekerekített ecsetekkel és ez a hosszúkás már kezd nem tetszeni. De végülis lehet vele normálisan dolgozni, szóval egy rossz szavam nem lehet rá.Szeretitek a lilát?

10 megjegyzés:

 1. *.* nagyon tetszik! szemeztem a múltkor vele, de nem voltam elég bátor :D

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép ez a moyra lakk!! Én sem szeretem a moyra ecseteket nekem nem esik kézre :)

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű ez a szín! Az ecsetproblémát pedig sajnos én is ismerem már... :-)

  VálaszTörlés
 4. Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű kis lila lakk ekkora sikert fog aratni, de örülök neki. :) Szerintem is mesés a színe az egyszerűsége ellenére, is (vagy talán pont ezért?) :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com