Fall NPC - pulcsi

Az őszi kihívás eheti témája a pulcsi. Ősszel eléggé előtérbe kerül ez a ruhadarab, én nagyon szeretem, bár ahogy "öregszem" az egyre hosszabb darabokat részesítem előnyben. El sem tudom képzelni régen hogy tudtam majdhogynem "haskidobós" hosszúságú darabokban járni még télen is... Na de kanyarodjunk vissza a kihíváshoz... Ezt a manikűrt nemrég láttam, toturial is van hozzá ITT. Nagyon megtetszett egy klasszikus rombuszos pulcsiminta, ezért esett erre a választásom.

A nude lakknak elég furi színe lett, nem tudom miért... De a fehér sem igazán akart úgy viselkedni, ahogy kellett volna neki, kicsit besárgult... Lehet a türkiz alap miatt???

A manihoz Astor flashin studio menthol grasst, az NYC blancot és a Lovely nude4 nail Nr4-et használtam, valamint fekete DaVinci lakkot.Szeretitek a jó meleg kötött pulcsikat?videó az elkészítéshez:

10 megjegyzés:

 1. nagyon klassz lett, tetszik, én is mintákat festettem *-*

  VálaszTörlés
 2. Jajj de jó! Tényleg nagyon pulcsis ez a minta :3

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik, irtó jó lett :D

  VálaszTörlés
 4. Ezzel a mintával már többször kacérkodtam de végülis nem mertem hozzáfogni ... de ami késik nem múlik :) Neked nagyon jól sikerült !

  VálaszTörlés
 5. Nekem is nagyon tetszik, imádom a norvég kockás ruhákat :) Pulcsim nekem is van, meg halomnyi zokni :D

  VálaszTörlés
 6. FBn már írtam, hogy mennyire tetszik, szerintem nagyon jó lett! :) A türkiz alap lehet, hogy valóban kicsit bekavart, de szerintem így is nagyon jó! :)

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen lányok! :* Én amikor most a posztolás előtt megnéztem újra a több hete készen lévő posztot teljesen rosszul lettem a képektől. :S De örülök, hogy a manikűr tetszik nektek ettől függetlenül. :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com