Rainbow NPC - 5. türkiz

Ezen héten valami egyszerűre, de mutatósra vágytam a türkiz a témában. Ezúttal az ombre lakkozáshoz nyúltam, de nem a szokványos szivacsos változathoz, hanem a körmökön átívelő színátmenethez. Három türkizes lakkot használtam fel a manikűrhöz, valamint négyzet alakú fehér strasszokat. A kis, nagy és középső ujjamra került a három lakk, a gyűrűsön a világost és a közepeset kevertem össze, a mutatón pedig a sötétet és a közepeset.A BO menta lakkját, a Moyra 69-et, és a Lovely gloss like gel Nr90-et vettem elő a manikűr elkészítéséhez.


Szeretitek ezt az obmre megoldást?10 megjegyzés:

 1. Ezt jól kikeverted :) Szép lett!

  VálaszTörlés
 2. Nekem ez az ombre lakkozás a kedvencem! (Mondjuk én eleve ombre-nek hívom ezt, és gradientnek a szivacsos megoldást :D ) Imádom, ahogy kivitelezted! Most nekem is meghoztad a kedvem az ombre manikhoz. :D

  VálaszTörlés
 3. Igen, nagyon tetszik ez a megoldás, bár én még nem próbáltam. Talán nem is lennének megfelelő lakkjaim, csak túl elütőek, vagy túl hasonlóak.

  lakkalandok.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 4. Jujj de jó lett! Nagyon jól kikeverted a színeket! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép lett!
  A kövek nagyon jól feldobják a türkiz lakkot! :D
  Bár már magában is szépek a színek!

  VálaszTörlés
 6. nagyon szép!!! (k) :)

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen! :) Emékeztem én, hogy valahol már láttam ezt a manit. :D Sammy nagyon hasonlót készítettet lilában, tudat alatt lenyúltam az ötletét. :D Úgy érzem érik már egy koppintós poszt... :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com