Moyra 03

Kezdett már haldokolni az fehér NYC lakkom, amióta tavasszal megvettem már több, mint a felét elhasználtam, ezért nem is csodálom... Na de fehér lakk nélkül megáll az élet, ezért mihamarabb kellett egy újat szereznem, mivel a Moyra lakkokkal alapvetően jó a kapcsolatom, és jók a tapasztalataim velük, ezért emelett maradtam.


Nem is kellett csalódnom a lakkban. Két rétegben tökéletesen fed, nem csíkozódik, átlagos idő alatt megszárad, talán még gyorsnak is mondható. :) és 320 Ft-ért 12 ml lakk igazán semmiség, főleg, hogy nálam a fehér a fekete fogy a leggyorsabban. :)



Melyik a kedvenc fehér lakkotok?

7 megjegyzés:

 1. Én is ezt a fehér Moyrát használom már ősidők óta, múlt héten vettem utánpótlást, mert már a másik nagyon a végét járta Én a rövid körmeimre már 1 rétegben is meg tudom oldani a tökéletes fedést, úgyhogy abszolút kedvenc! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen rövid körömre biztos elég egy is, mert szebben el lehet oszlatni, én sok lakkal vagyok így, hogy kell a második is, mert hosszú és keskeny a körmöm és nem úgy terül rajta a lakk.

   Törlés
 2. Opi a kedvencem. nekem a nyc használhatatlan vagy fél óra kell hogy megszáradjon:(

  VálaszTörlés
 3. Nekem a Flormar 310. vált be eddig,de lehet kipróbálom ezt a moyrát is,ha már így dicséritek..:D
  Fehérből sosem elég..:)

  VálaszTörlés
 4. Igen, fehérből sosem elég, nekem az meg a fekete fogy a leggyorsabban na meg az alap és a fedő... :D

  VálaszTörlés
 5. ez a lakk nekem is meg volt, de beszáradt 2-3 hónap alatt hiába hígítottam csak egyre sűrűbb lett! Tudom hogy a fehér lakkok alapból sűrűbbek mint a többi lakk, de ez az a lakk vagyis az enyém átlagtól sokkal sűrűbb volt, de miért nem tudom?! Így jónak tűnik, de én ilyet nem vennék újra az tuti :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com