Astor Fashion studio 214 menthol grass

Még nyáron volt alkalmam 4 db astor flashin studio lakkot 1000 Ft-ért megkaparaintani, azóta ezt a csodás türkizt még nem tudtam kipróbálni, szóval éppen itt volt már ideje... Először kicsit megbántam, hogy megvettem ezt a lakkot, mert több türkizem is van itthon, ami hasonló, és pocsékolásnak éreztem kicsit. Viszont amikor felkentem megnyugodtam, hogy egyik sem teljesen ilyen. :D Már egy rétegben is szinte tökéletesen fedett, de megszokásból felkentem a másodikat is. Viszonylag gyorsan szárt a lakk, és szép fényes maradt, az ecsete átlagos.




Szeretitek a Flashin studio lakkokat?

Megjegyzések

  1. életem első türkiz lakkja ez volt :)) szerettem :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép színe van,olyan különleges, lehet én is beszerzem :)

    VálaszTörlés
  3. szép ez az astor lakk :)

    VálaszTörlés
  4. Imádom a kék lakkokat, órákig el bírom nézegetni őket az üvegben, vagy másokon - magamon meg valahogy nem szeretem, érdekes.. Ez a példány is olyan, hogy húú kellene, aztán meg kábé sose használnám. Majd visszajárok leskelődni. Egyébként most tűnt fel, hogy még fel sem iratkoztam rád, gyorsan pótoltam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :*
      Én minden színt szeretek a körmeimen. :D Na jó sárgát, narancsot és zöldet csak ritkábban. :D Régen nagy fekete fan voltam, mostanában azt is csak mértékkel használom alapnak.

      Törlés
  5. De szép :) Én is azt hiszem 4 db-ot vettem még kb. nyár elején, mikor 200 Ft-ra voltak leárazva :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. AZ brutál jó ár! Nekem 50%-os kuponnal sikerült ennyiért vennem, amikor 500 Ft-ra le volt akciózva

      Törlés

Megjegyzés küldése