Moyra sand effect lakkok

Amióta megtudtam, hogy a Moyra is kijön liquid sand hatású lakkokkal tűkön ültem, hogy vajon mikor tudok szerezni. Szerencsére találtam egy jó kis boltot, ahol rengeteg Moyra lakk van és egész hamar meg hozták a sand effect kiadás lakkjait is. A rózsaszín fogott meg a legjobban a promókép alapján, mivel ez a kedvenc színem. Viszont  a boltban már nem tudtam ellenállni a királykéknek sem, ezért ez is velemjött.



Sand effect 854 királykék - Sand effect 851 rózsaszín

Én nagyon szeretem a Moyra lakkokat, sosem volt egyre sem panaszom, ezért bátran vettem kettőt is az új kiadás lakkjaiból. Amit el tudok róluk mondani, hogy viszonylag gyorsan száradnak, és két réteg elegendő belőlük a tökéletes fedéshez. A sand hatás pedig szerintem hibátlan.


A 851-es rózsaszín lakk alapszíne nagyon tetszik, viszont az arany csillámok benne már nem annyira. De azért összességében meg vagyok vele elégedve, de az arany helyett rózsaszín csillámokkal még jobban bejönne. :) Ennél a lakknál elég erőteljes a sand hatás a nagyobb arany csillámok miatt.


A 854-es királykék lakk viszont teljesen elvarázsolt. :) Oda vagyok  a színéért, a rózsaszínnel ellentétben ennek kevésbé érdes a felülete, vagyis kisebb szemcsék találhatók az üvegben. Viszont ettől szerintem cseppet sem kevesebb a lakk. :)


És a legjobb az egészben, hogy 430 Ft-ért sikerült hozzájutnom a lakkokhoz a fodrászkellékesben, holott a webshopban 590 Ft az áruk. :) 590-ért nem biztos, hogy kettőt is elhoztam volna, na de így... :D Nagyon szemeztem még a türkizzel is, de azt nem hoztam el, mert eléggé hasonlít a Lovely kékjéhez, ami megvan. Még egy lila árnyalatot hiányolok, azzal lenne számomra teljes az élevezet. :) Viszont abban biztos vagyok, hogy a kék Moyrát és a Lovelyt egyszer tuti kipróbálom ombre lakkozásra. :)

Szeretitek a Liquid sand lakkokat?

Megjegyzések

  1. Ezzel a barackos rózsaszínnel én is szemezgettem, de számomra annyira tavaszi szín, hogy nem biztos, most túl sokat használnám mostanában magamon (: Az arany viszont egy ideje felkerült a listámra, remélem az is legalább ilyen jól teljesít :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem biztos jó az is. :) Nem akarok hülyeséget írni, de szerintem textúrára inkább a rózsaszínre hasonlít jobban. :)

      Törlés
  2. Aztaaa :D Sürgősen el kell néznem nekem is az itteni fodrászkellékesbe, hátha már felújították a készletet. Kell ilyen, de azonnal :D

    Én ezt a kettőt nézném meg ombre lakkozásban :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet róla szó. :D Felírom a listámra... Bár már elég sok dolog van rajta, csak a sok kihívás miatt, amit nem tudok belesúvasztani azokba a témákba nem haladok velük... :/

      Törlés
  3. Jajj de jó Neked, én szinte naponta zarándokoltam el az itteni boltocskába, ahol Moyrát is lehet kapni, de eddig még semmi :( :D Nagyon szépek és naná hogy szeretem a ls lakkokat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én múlt héten voltam először, akkor mondták, hogy ezen a héten jön áru, mentem szerdán, és akkor mondták, hogy majd holnap délelőtt már kint lesznek, mert aznap voltak áruért. :D Hát délelőtt nem mentem azért be, de délután munka után száguldottam. :D

      Törlés
  4. Végre, már nagyon vártam színmintákat!
    Ó, nagyon szépek:)
    Múlthéten kerestem egy fodrászkellékesnél, ott nem volt még.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még a türkizzel és a drappal szemezek... Azokra még lehet beruházok. :)

      Törlés
  5. Imádom mindkettőt! Kár, hogy nálunk csak évekkel ezelőtti Moyra lakkok kaphatóak. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát az nagy kár. :( Itt van mindegyikből. Hála az égnek.

      Törlés
  6. Gyönyörűek ezek a lakkok!
    Nekem mind kettő nagyon tetszik.:)
    KELL nekem is ilyen!:D

    VálaszTörlés
  7. mindkettő kell, pénteken úgyis megyek Miskolcra és benézek a fodrász kellékesbe!! :)) (k)

    VálaszTörlés
  8. én a 852-est vettem ajándékba :) de a 2 tényleg nagyon szép szín.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. "ez" lemaradt. a pink nagyon tetszik talán jobban mint a kék:)

      Törlés
    3. Nekem fordítva... :D De még az a türkiz nagyon csábít...

      Törlés
  9. Nagyon szép :) bár, én nem vagyok oda a LS lakkokért, de Moyra-ból hajlandó vagyok venni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ennyiért szerintem bőven megéri. :) 2-3 ezeért én tuti nem vennél OPI-t... :)

      Törlés
  10. ohh de szépek. azt hiszem holnap nekem is lesz egy utam a fifoba. :)

    VálaszTörlés
  11. *-* De szépek! Az arany, szürke és fekete tuti kell (bár a boltban azért még szemügyre veszem őket)és a kék is gondolkodóba ejt, na meg a türkiz is :D :D

    VálaszTörlés
  12. Én az aranyat vettem a rózsaszín mellé, írtam is róla tesztet, szerintem az a leguniverzálisabb szín a kollekcióban. De ezt a kéket nem gondoltam volna, hogy ilyen jól néz ki felkenve:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rossz az sem. Nagyon tetszik, csak nem az én színem, de ennek ellenére nagyon szemeztem vele. :D

      Törlés
  13. A csudába, épp pénteken voltam fodrászkellékesnél, de nem is figyeltem :-)
    Pedig a rózsaszín nagyon tetszik, bár tényleg nem egy őszi szín. Viszont gyorsan utána is nézek, milyen színekben kapható még :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam ez nem szokott problémát okozni. :D Én bármilyen évszakban bármit a körmömre kenek. :D

      Törlés
  14. A rózsaszín kell mindenképp! :) *.*

    VálaszTörlés
  15. Holnap elmegyek a lelőhelyemre, muszáj már lennie! :D:D:D (annyiradenagyonnagyonakarooooooooooom!) :D

    VálaszTörlés
  16. Nekem külön tetszenek a rózsaszínben az arany csillámok. Meg az arany, meg a türkiz is tetszik. :) Bár nekem csak a Lovely kékje van meg, és az nem is annyira jött be. Lehet, hogy kicsit sok volt minden körmömre...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát egy szín minden körömre szerintem is sok egyébként. Én szerintem csak 1-2 köröm díszítésére fogom őket használni. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése