Manikűrvadász 4.

Már a negyedik fordulójánál tart a manikűrvadász kezdeményezés, én minden részt vettem eddig, ezért most sem hagyhattam ki. Ezúttal Lora bonyolítja a játékot. Én most Az a Lány blogját kaptam, hogy Tőle készítsek el egy manikűrt. Ahogy az előző furdulóban, most is két manikűrrel készültem. Egy vidám bohókás, és egy elegánsabb, komolyabb manikűrt is elkészítettem Szilvitől.

A bohókás, vidám manikűr:


Leginkább a színei és a pöttyök fogtak meg benne. Nincs mit tenni pöttymániás vagyok... :D Csak pár apró dolgot változtattam meg a manikűrön, egy helyett 2 körmömre került a neon sárga/zöld lakk alapnak, ezekre a körmeimre is pöttyök kerültek strassz helyett, és a végén lemattítottam a manikűrt. Méltatlanul kevésszer veszem elő a matt fedőlakkomat, és most úgy éreztem ennek a mintának szüksége van rá. :)

Az eredeti manikűr:



Két BO lakkot használtam a manikűr elkészítéséhez, a 43-as számú lilás kéket (vagy kékes lilát, kinek hogy tetszik jobban) és a 01-es neon sárgát, valamint a Miss Sporty mattító fedőlakját.


Az elegáns manikűr:


Mikor elkészült a neon mani nem nyugodtam, és tovább nézelődtem Szilvinél. Akkor találtam meg ezt a szép arany-bordó manikűrt. Régóta szemezek már valami hasonlóval, most végre elkészítettem. :) Ahogy írom a posztot most veszem észre, hogy ez is egy manikűrvadász kreáció, esküszöm teljesen véletlen volt a választás, eddig észre sem vettem. :D Úgyhogy ez a manikűr bloggerközi utazáson vesz részt, mivel eredetileg Vattacukortól indult. :)

Az eredeti manikűr(ök):



A végeredményt tekintve nagyon szeretem a díszítő szalagos/celluxos megoldásokat, viszont azt már nem, hogy elég sok vele a macera. :S Most viszont bevállaltam, mert ez a mani nagyon tetszett. Itt is annyit változtattam, hogy egy helyett két körmöm lett "inverz" a többihez képest. 



Nem kellett túl sokat gondolkodnom, hogy melyik két lakkomat használjam, a Rimmel 60 second 600 deliciously darkot és az essence breaking dawn Edward's Love-ot vettem elő.


Nektek hogy tetszik a manikűrvadász kezdeményezés? Egyszerűbb vagy nehezebb manikűrt választotok ilyenkor szívesen?

Megjegyzések

  1. Nagyon jó lett mindkét változat! :D

    VálaszTörlés
  2. Ó, mindkettő csodás lett a maga nemében, az első menő és merész, a második pedig csodás modern és elegáns egyben :-)

    VálaszTörlés
  3. mindkettő tetszik!! (k)

    VálaszTörlés
  4. Szuper lett mindkettő, a második különösen tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Mindkettő nagyon jó lett! Nekem ez volt az első Manikűrvadászatom, nagyon izgultam :) alig várom a következőt :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett ! :D Tényleg jól mutat két körmön a neon sárga :D Örülök, hogy Neked jutott a blogom :D Mindkettő manikűr nagyon tetszik ;)

    azalanyblogja.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  7. Mindkettő mani gyönyörű lett, nem is tudom melyik tetszik jobban..az elsőben a neonos színek tetszenek, a második pedig a színek miatt olyan őszi manikűr lett! :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szépen köszönöm csajok! (k)

    VálaszTörlés
  9. UUUhh az a neon sárga *-* Sosem jutott volna eszembe lemattítani egy neon színt, de nagyon jól mutat. Mindkettő szuper lett! (o) :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése