Manikűrvadász 3.

Már harmadik forduló kerül megrendezésre a manikűrvadász "játékból" és én hamradjára is ugyanolyan (ha nem még nagyobb) lelkesedéssel vártam, hogy ki lesz a "párom", és kinek a manikűrjaiből kell majd kedvemre valót mazsokáznom. Ezúttal Netti, a Szütyő blog írója lett a párom. Izgatottan kezdtem el nézelődni a körmös posztai között, hogy melyikre essen a választásom. Először kiválasztottam egy szegecses manikűrt, amit el is készítettem, de nem igazán voltam megelégedve a végeredménnyel, mert túl nagyok voltak a szegecseim. :S Ezért új megvalósítandó manikűr után néztem, és úgy esett a választásom a sarki fényre.


Ezt a manikűrt sem érzem igazán tökéletesnek, bár tetszik a végeredmény, de nem lett olyan hasonló, mint szerettem volna... Valahogy nem úgy ment a katyvargós összekuszálás, mint szerettem volna. Netti manikűrje így nézett ki:


Az "én sarki fényeim":
Alapnak a She 345-ös fekete csillámos lakkját használtam, a fényekhez pedig az NYC water street bluet, a Lovely pearl bease Nr3-at és az Astor flashin studio yellow buttercupot.Megmutatom azért a másik elkészült manit is Nektek.


Netti manikűrje:


Amikor megvettem ezeket a szegecseket úgy tűntek elég kicsik, de sajnos tévedtem... =( Azért biztos fel fogom tudni használni őket valamire, csak még azt kell kitalálni mire... :D
Alapnak az NYC Batter Park Purple-t használtam rajta egy réteg pink csillámos Lovely fedőlakkal.Kiváncsian várom a következő fordulót is... =)7 megjegyzés:

 1. az első nagyon buli :O *.*

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 2. fúú, milyen művészi! : ) nekem nagyon tetszik, a szegecses meg fúú : o nagyon brutál jó ;)

  VálaszTörlés
 3. Nekem is tetszik a sarkifényes manid, ahogy a szegecses se rossz, bár a szegecsek valóban túl nagyok.^^ De nem félek, téged ismerve tuti kitalálsz valami jó kis felhasználási módot.^^

  VálaszTörlés
 4. Igazából nem tudok választani.*.* mindkettő nagyon szép *.*

  VálaszTörlés
 5. nekem mindkettő tetszik, én is szeretnék ilyen szegecseket rendelni:)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon klassz mindkettő, ügyi vagy :D Az első különösen jó, én nem használtam sárgát, így mennyivel bulisabb:)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com