Dalszöveges kihívás - 6. téma

"Coca- cola, coca-cola, jégrakéta és minden más Izgulunk, mert holnap lesz az osztálykirándulás" 

Azt hiszem ez volt számomra a legmegfoghatatlanabb téma az egész kihívás során. Valahogy nem is igazán fűlött hozzá a fogam. Coca-colát nem volt kedvem pingálni, az osztálykirándulásról sem igazán jutott eszembe semmi jó, ezért úgy döntöttem a jégrakéta vonalon indulok el. Annyi elképzelésem volt a szóról, hogy jégkrém lehet, rá is keresem, és egy narancssárga Calypso típusú jégrémmel találtam szemben magam, ekkor már tudtam mi legyen a manikűr. Egy színátmenetes narancsos-barackos manit ötlöttem ki gumirudas naracs szeletekkel. Nem igazán használtam eddig a gumiradaim, mert olyan idegennek érzem őket, szerintem műkörömbe beépítve sokkal jobbak, mert akkor nem állnak ki a köröm síkjából, így viszont csak fedőlakkal nekem mindenbe beleakadtak, szóval 2 nap után le is vakartam őket.


Nagyon oda vagyok most ezért a színátmenetért, mert nagyon bejönnek ezek a színek, és szerintem most sikerült talán eddig a legjobban a színátmenetet is kialakítanom.



Szeretitek a gumirudakat?

Facebook / Bloglowin / Pinterest / Ask.fm

Megjegyzések

  1. szerintem tök jó lett, nekem nagyon tetszik. :3

    VálaszTörlés
  2. szerintem is nagyon szuper lett. viszont amikor ránéztem tényleg az jutott eszembe róla,hogy tudsz ennél sokkal jobbat is. van olyan nap amikor az embernek nincs kedve körmöt festenie :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó lett ez a két szín*-*
    Feldobja ezek a narancs darabok!
    Az Astor lakk nekem is meg van így ezt a két színt én is ki fogom próbálni!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm lányok! =)
    Hát igen ez most nem lett túl különleges, bár néha kell egy kis egyszerűség is. :D Ne nézzenek mindig hülyének a munkahelyen az extravagáns körmeimmel. :D Nekem a maga egyszerűségével mondjuk tetszett, a színátmenetekért oda vagyok. =) De tény, hogy nem erőltettem meg vele magam. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése