52 WNPC - 23 nyár

Az e heti téma a nyár volt a kihívásban. Most nem kifejezetten nyári témájú manikűrt hoztam tengerpartot homokkal például, hanem inkább egy számomra nyári hangulatú technikát, a water marbleot vettem elő.  Nekem ez a technika a nyarat idézi, lehet azért, mert először tavaly nyáron kísérleteztem vele a nyaralás alkalmával. Nos nem vagyok még mindig a mestere ennek a technikának, de már alakul. Eddig kétszer próbálkoztam vele, az eredményét ITT, és ITT nézhetitek meg. 

Ezúttal a water marblehoz ajánlott NYC lakkokkat használtam... ALapnak a 032-es blanco fehér lakkot használtam, a mintához pedig a water street bluet, a cupcakes and lattet, pink princesst és break of dawnt.


Nem mindegyik körmömön lett a "klasszikus water marble minta" De nekem így is tetszenek, sőt még jobban, mint amikor tökéletesen ki lehet venni a "virágszirmokat", mert sokkal impresszionistább, hogy minden körmöm más. :D 

Bal kéz:


Jobb kéz:



Nagy sikerélmény volt ez a manikűr, mert többen is megdicsérték, kétszer is el kellett magyaráznom hogy készült, és egy lány még le is fotózta, hogy megmutassa a körmösének. =)

Mivel 1000+1 step by step született már erről a technikáról ezért én nem írnám most le részletesen a lépéseket. youtubeon számos videó van róla, de azért egy kis montázst készítettem a folyamatról. Csak a leglényegesebb kép marad ki, a mintázott lakk. :D De hát ez van.

Egy problémám volt a készítés közben, hogy az első pötty gyönyörűen szétterül, viszont a többi megrekedt, mint ahogy láthatjátok a jobb középső képen... Valaki tudja esetleg, hogy mi lehet ennek oka? Én ezt úgy orvosoltam, hogy a fogpiszkálóval beleböktem a szétterült első színbe, lehúztam azt a réteget a vízről, és így "kipukkad a kör" és a nem szétterült színek is szétterültek szépen végül....

Szeretitek a water marbleot? Milyen lakkokat szoktatok hozzá használni?



Megjegyzések

  1. ha pár réteg után nem terül szét a lakk, próbáld meg egy kicsit megmozgatni a vizes edényt :)

    VálaszTörlés
  2. De jól néz ki, nekem sosem sikerül a watermarble :(

    VálaszTörlés
  3. Szeppp:)

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! =)
    Nekem is eddig ez a legjobban sikerült. =)
    Köszi Réka, legközelebb majd kipróbálom. =)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon cuki lett! :)

    VálaszTörlés
  6. Nem találok szavakat rá.:)
    A színek is jól harmonizálnak.
    Csoda szép!:)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett :)

    VálaszTörlés
  8. nagyon szép lett =)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép*.* Jól összeválogattad a színeket,passzolnak egymáshoz! : )

    VálaszTörlés
  10. tök jó lett, nekem még sosem sikerült. :( de nem adom fel. :D

    VálaszTörlés
  11. Gyönyörű szép lett ez a mani! :) Nagyon harmonikusak a színei... Én eddig nem mertem ezzel a körömfestési módszerrel próbálkozni, de lehet nekiveselkedem én is hétvégén.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése