NYC 036 pink princess

A Rossmannos NYC akció keretnén belül jutottam hozzá nemrég 5 db NYC lakkhoz, mindnek isteni színe van, igazából még többel is szemeztem, de valahol meg kellett húznom a határt... Az egyik választottam ez a nude lakk volt, ami a pink princess fantázianévre hallgat. Ezt mondjuk nem egészen értem, mert a pinktől olyan messze áll, mint Makó Jeruzsálemtől, de hár ez van. =) 


Nem sikerült még megbarátkoznom teljes mértékben az NYC lakkok állagával... Nekem valahogy nem megy velük szépen a festés, az első réteg katasztrofálisan szokott kinézni, de a második szerencsére már kiegyenlíti a foltos fedést. Nekem kicsit sűrűek ezek a lakkok, és ezért nem tudok velük szépen dolgozni. Remélem ez csak megszokás kérdése, és egy idő után már könnyedén fogok velük boldogulni.


A lakknak szép természetes nude színe van, egyszerű krém finishel, átlagos idő alatt megszárad. Azért az a one minute szerintem egy kicsit sántít. Persze lehet az a gond, hogy mivel nekem túl sűrű a lakk így nem tudom vékonyan kenni, és lassabban szárad... Szép fényes marad száradás után is.


Szeretitek a nude lakkokat?

Megjegyzések

  1. ezt én is pont megvettem *w* bár még nem próbáltam ki :D jó látni felkenve, jó színe van, még egy nyc-t vettem de nekem nem voltak ilyen gondjaim a lakkal, bár én lusta voltam egy második réteget felkenni :P bár szombat óta fent van és csak kicsit van megkopva nem olyan vészes :) pedig nem használtam csak alaplakkot :D és ma van ugye csütörtök :P

    VálaszTörlés
  2. de szép lakk!! nagyon tetszik :) van 2 nude lakkom =)

    VálaszTörlés
  3. Imádom a nude lakkokat, de sajnos még találtam meg az igazit, ami a bőrszínemhez is passzolna. Elnézve ezt nagyon kíváncsivá tett, szerintem beszerzem. Imádom az NYC lakkokat, olyan gyönyörű színekben kapható!:)

    VálaszTörlés
  4. Nekem egy réteg sosem elég, bár most próbálom az 5. lakkot, és ha vastagon kenem majdnem tökéletes az 1 réteg is, de ahhoz nagyon ügyesnek kell lennem, hogy 1 vastag rétegben szépen kenjem fel. =)
    Csak ajánlanitudom ezt a lakkot, ha valaki nude lakkot keres. =)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése