Nail club - menta körmök

Az a nagy megtiszteltetés ért a múlt héten, hogy Lora felkeresett, hogy nem lenne-e kedvem a következő nail clubon vendég bloggernek lenni. Már hogy a viharba ne lenne! Bevallom őszintén amióta olvasom a blogját, és felfedeztem ezt a "rovatot" sóvárgok az után, hogy egyszer tagja lehessek ennek a "kihívásnak". És most ez is megtörtént. =) Nagyon-nagyon szépen a köszönöm a lányoknak a meghívást! Iszonyatos nagy megtiszteltetés nekem ez a gesztus. =)


Na jó ennyit a csöpögésről, és nézzük a témát, meg a manikűrt. =) Az eheti téma a menta körmök volt. Épp kapóra jött ez a téma, ugyanis nemrég vettem egy új menta lakkot (bár most már hajlok arra, hogy ez már inkább pisztácia zöld talán, de végülis teljesen elmegy mentának is), és így volt miért kipróbálnom. =) Arannyal kombináltam az NYC 035 cupcakes and latte lakkját, 2 ujjamra cik-cak minta került celluxos technikával, az essence breaking down Edvard's lovejával, a többire pedig egy kis essence colour & go 67 make it goldent kentem a töveknél, ezzel csillámos átmenetet kialakítva.



Sajnos a két cik-cakkos körmöm sikerült "elaludni" pedig bőven lefekvés előtt kentem ki a körmeim... =(

Szeretitek a mentát? Mivel szoktátok kombinálni?


Megjegyzések

  1. nagyon szép :) tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. De gyönyörű ez a zöldes menta, arannyal pedig telitalálat!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ez a lakk, és a munkád is, köszönjük szépen! :)

    VálaszTörlés
  4. gyönyörű párosítás, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép mani lett!:)
    Tetszik ez a menta szín és nagyon jól mutat az arannyal.

    VálaszTörlés
  6. nagyon szép lett! :) Nekem tetszik! ^^

    VálaszTörlés
  7. Szép lett. :) Én is ki szeretném próbálni arannyal kombinálva, a héten már ezüsttel feldobva viseltem mentát. :) http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/05/notd-menta-es-ezust.html

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm lányok!
    Én köszönöm Flory a meghívást! =)

    VálaszTörlés
  9. Ez szép lett nagyon! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése