Manhattan lotus effect 69R

Ez a lakk még a DM-ben kapható 50 pontos Manhattanas csomagocskában volt. Már jó régen kipróbáltam, de eddig nem volt alkalmam bemutatni a tesztet róla. Most végre eljött ez is. =) Engem teljesen meggyőzött ez a márka magának, és a színével sincs gondom, tetszik ez a sötét étcsoki barna. Ilyenem még úgyem volt. Már egy rétegben is majdnem tökéletes volt a fedés, de azért én felkentem a másodikat is. Viszonylag gyorsan meg is száradt, és a tömzsi vastag ecsettel is könnyű volt dolgozni. Viszont felkenve kicsit sötétebb az eredmény, mint az üvegben, ez az első képen is jól látszik szerintem.






Ilyen jó időben már nem túl aktuális ez a szín, de ősszel majd jól fog jönni úgy érzem... =)

Szeretitek a barnát?

Megjegyzések

  1. Hú, azt hittem, csak én vagyok ilyen perverz, hogy szeretem a barna lakkokat, mert mindenhol csak negatív kritikát olvasok róluk, de örülök, hogy nem vagyok egyedül:)
    Legnagyobb vágyam az essie chocolate kisses, számomra az a tökéletes barna lakk:)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem olyan öreges, én nem tudnám a körmömre kenni ezt a színt az biztos! :)

    VálaszTörlés
  3. Az én csomagomban is ez a szín volt és így tavasszal nem nagyon örültem neki,. de ahogy te is írtad majd ősszel nagyon jó lesz és szeretni fogom :)

    VálaszTörlés
  4. Érdekes jelző az öreg, én nem nevezném annak, de hát kinek a pap kinek a papné természetesen. =) Én szeretem az ilyen sötét színeket is.

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom, nem rossz, de üvegben jobban tetszett :$

    VálaszTörlés
  6. Szia :)
    Úgy gondoltam, te leszel az egyik, akinek 'továbbadom' a Best Blog Díjat: http://wish-for-beauty.blogspot.hu/2013/05/best-blog-dij.html
    :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépen köszönöm! *.* =)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése