Héköznapi körmös kihívás - szolid körmök

Gondolom elfordult már Veletek, hogy a blogra készült manikűr túl extravangáns, harsány vagy kihívó lett. Ezek a manik ugyan szuperül mutatnak itt az éterben, de a hétköznapokban nem biztos, hogy megállják a helyüket. Éppen ezért gondoltunk arra Angelel, hogy

elindítottunk egy kihívást, aminek az lenne a lényege, hogy hétköznap hordható szolid körmöket kell alkotni, minden héten egyet-egyet az alábbi témákban:



A linkeket megtaláljátok mindkettőnknél a blogon.
Mindenkit szeretettel várunk!

A kihívás a 20. naptári héten kezdődik, ami a május 13-ai hetet jelenti.

Jelentkezni a posztok alatt tudtok.

Megjegyzések

  1. Én benne lennék ebben a dologban. :) Mikor kezdődne és mi lenne a menete? :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy érdekel. =) 20. héttől kezdődne, ami május 13-ától van. A fentiek a heti állomások. Minden hétre 1-1 egyszerű hétköznapi manikűr a "feladat". Az nincs megszabva a héten melyik nap kell posztolni, amikor jólesik. Igazából ennyi. =)

    VálaszTörlés
  3. De jó ötlet :) Bár én általában olyat készítek, ami hétköznapi, nem vagyok még olyan ügyes, hogy extravagáns körmöket gyártsak :D
    Ilyenkor mindig úgy sajnálom, hogy színhiányom van.. :( :P Nagyon szeretnék csatlakozni, semmit nem ígérek, de hátha bele tudom szorítani az időmbe (a másik kihívásnak úgyis lassan vége).

    VálaszTörlés
  4. Hajrá ahjrá. =) Keverni mindig lehet színeket. =) Igen, én is pont ezért merek belevágni, mert a másik lassan letelik, abból már csak 1 manit kell elkészítenem, a többi készen van. =)

    VálaszTörlés
  5. Én is szivesen részt vennék :) Pont ma gondolkodtam azon, hogy általában megcsinálok 1-1 extrémebb vagy élénkebb körmöt és vasárnap este mosom le, és csinálok valami hétköznap is hordhatót. Mostanában már egyre inkább a hétköznapi körmökön gondolkodok én is :))

    VálaszTörlés
  6. Én is szeretnék jelentkezni ^^

    VálaszTörlés
  7. Már írtam Angel-hez hogy jelentkezem :)

    VálaszTörlés
  8. Oh de szuper! =) Örülök, hogy már ilyen sokan vagyunk. =)

    VálaszTörlés
  9. szia. én is szeretnék jelentkezni:) már van is egy csomó ötletem:)

    VálaszTörlés
  10. Hű, az a baj, hogy én IMÁDOM az extrább körmöket, bármilyen nap is van, szóval nem illek bele a játék feltételeibe azt hiszem :D

    VálaszTörlés
  11. Én is így voltam ezzel, amíg nem dolgoztam... :D De most már meg kell húznom egy határt mi az ami még belefér, és mi az ami már nem. :S Csak nem mehetek csillámpónis körmökkel dolgozni. :D

    VálaszTörlés
  12. Óóóóóóó énénisénis, én is szeretnék! :) Annyira jó ez a kihívás. :)

    VálaszTörlés
  13. Ennek nagyon örülök! =) Csak nyugodtan. =)

    VálaszTörlés
  14. Óóóó, na most sajnálom csak igazán, hogy nem vezetek blogot.:( Ezt a játékot nagyon-nagyon tudnám szeretni, és ötletek is jutottak eszembe bőven, a címeket olvasva. Remélem tervezel még ilyet későbbre is, (és hogy talán addigra elég bátor leszek egy bloghoz :D) Addig is éljenek a hétköznapi körmök!!:)

    VálaszTörlés
  15. Szerintem lesz még ilyen a későbbiekben, mert nagyon megszerettem ezt a kihívást. És akkor szeretettel várlak Téged is. ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése