52 WNPC - 1. fekete-fehér

Az 52 hetes kihívás első témája a fekete-fehér köröm. Nem sokat gondolkodtam milyen manikűrt készítsek. IsaBella egyik legutóbbi manikűrje ihletett meg, és ezt készítettem el kis változtatásokkal. 


Celluxos technikát alkalmaztam a festésnél. Először a fehér alapot vittem fel, a DaVini 1-es számú lakkját választottam hozzá. Ezt követte a cellux vágás, és körömre ragasztás, majd a fekete lakk. A celluxokat egyből a felkenés után húztam le a körömről, mielőtt megszáradhatott volna a lakk. A még bohókásabb eredmény érdekében pöttyökkel díszítettem a manikűrt és végül felkentem a fedőlakkot. Viszont nagy bánatomra akármennyire is próbáltam óvatosan dolgozni picit elmaszatolódott a fekete lakk. =(

/
/
/
Használt lakkok:
DaVinci 1
Lora 57


Szeretitek a fekete-fehér lakkozást?

A többiek munkája: 

Mea / Miu  / Vikii / Lora / Eni / Angel / Bellala

Megjegyzések

  1. Szépet alkottál, szuper! :) Ki is rakom a linked. Azóta a kihívás újabb tagokkal bővült: Thimmyke, Angel és Bellala is becsatlakozott! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen! Ki is tettem őket is. =)
    Nekem meg a te pandáid tetszenek, olyan kis cukik. :D Csak az én körmeimen nem mutatnának túl jól. :S

    VálaszTörlés
  3. eszméletlen lett, a tied tetszik eddig a legjobban! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett a tied is.!Én is féltem,hogy elmosódik a pötty,de gyors voltam meg imádom az essence fedőjét.Ritkán mosódik el a minta tőle.

    VálaszTörlés
  5. Köszi!
    Más lakkokat az én fedőlakkom sem szokott elmosni, szerintem a feketével van a bibi, mert a matt fedőlakk is elmosta a legutóbb... -.-'

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése